Δελτίο Τύπου

krewella

Το τρίο από το Chicago, οι Krewella αποκάλυψε τη νέα του κυκλοφορία, PLAY HARDER, ένα EP με 8 τραγούδια που περιλαμβάνει remixes των δύο πιο δημοφιλών τραγουδιών τους (“Alive” και “Killin’ It”_, όπως επίσης και το νέο track το “Come & Get It”. Το EP βρέθηκε αμέσως στο #6 του iTunes Dance Chart.

Το PLAY HARDER είναι η συνέχεια του #1 στο Beatport, EP των Krewella το οποίο κυκλοφόρησε νωρίτερα μέσα στη χρονιά, του PLAY HARD, το οποίο αυτή τη στιγμή είναι στο #10 του iTunes Dance chart. Remixes στα τραγούδια έχουν κάνει οι πρωτοεμφανιζόμενοι Jakob Leidholm και Mutrix, το duo από την Δανία και την Σουηδία οι Pegboard Nerds, οι Dirtyphonics από την Γαλλία και ο Chuckie από την Ολλανδία για να αναφέρουμε μερικούς.

Στο μέτωπο της περιοδείας, οι KREWELLA συνεχίζουν να διασχίζουν την Αμερική και πρόσφατα έπαιξαν ένα sold out show στο μεγαλύτερο electro event της Παρασκευής στο Avalon του Los Angeles όπου τους παρακολούθησαν 2.000 fans. Θα βρεθούν επίσης σε Miami, San Francisco, Seattle, Portland κα. Στο πρόγραμμα είναι και ένα show στην πόλη τους το Chicago στις 29 Δεκεμβρίου, στο Congress Theater και οι KREWELLA θα ολοκληρώσουν το 2012 με τα δύο εορταστικά shows σε Dallas και Denver. Την νέα χρονιά, θα εμφανιστούν σε Kansas City, Jacksonville, Tallahassee και Milwaukee ενώ ακόμα μεγαλύτερα festival και club events θα ανακοινωθούν.

Το ολοκληρωμένο track listing του “PLAY HARDER EP” των KREWELLA ακολουθεί:

1. Come & Get It
2. Alive (Cash Cash & Kalkutta Remix)
3. Alive (Pegboard Nerds Remix)
4. Alive (Jakob Liedholm Remix)
5. Killin' It (Mutrix Remix)
6. Killin' It (KillaGraham Remix)
7. Killin' It (Dirtyphonics Remix)
8. Killin' It (DJ Chuckie Vocal)

{youtube}idx0P-OArw4{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured