Δελτίο Τύπου

nanamouskouri

Η φωνή της Νάνα Μούσχουρη επιστρέφει με δύο σπάνιες ηχογραφήσεις – ακριβό αποτύπωμα μιας ζωής απόλυτα αφοσιωμένης στο τραγούδι. Κι ενός ατέλειωτου ταξιδιού, πέντε δεκαετίες τώρα σε πέντε ηπείρους, μέσα στη μουσική.

LIVE AT THE ROYAL ALBERT HALL. Βιντεοσκοπημένη κατά τη διάρκεια της Farewell Tour το 2007, η ιστορική συναυλία στο Royal Albert Hall μας μεταφέρει για πρώτη φορά τη μαγεία, την αμεσότητα και την απλότητα αυτής της μεγάλης τραγουδίστριας, που αγαπήθηκε τόσο πολύ σε όλο τον κόσμο σαν Ελληνίδα αλλά και σαν κομμάτι της κουλτούρας που τιμούσε κάθε φορά στο εξωτερικό. Εδώ η Νάνα Μούσχουρη συναρπάζει καθώς με σπάνιο μουσικό ένστικτο και καλλιτεχνική ευαισθησία καλύπτει ένα ευρύ ρεπερτόριο, που ξεκινάει από κλασικές συνθέσεις όπως το “Amazing Grace” και το “Sole Mio”, ως τη μεγάλη επιτυχία του Andrew Lloyd Webber, “Love Changes Everything” και τα κλασικά πλέον τραγούδια “Love Me Tender” του αξέχαστου Elvis και το βελούδινο “My Way” του Σινάτρα. Κυκλοφορεί σε DVD & Blu-Ray έκδοση.

Το νέο album της Νάνα Μούσχουρη RENDEZ-VOUS είναι μια συλλογή ντουέτων με τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς σκηνής, όπως την Joan Baez και τον Harry Belafonte, τον Julio Iglesias κ.α.

Μια κυκλοφορία που επιμελήθηκε η Νάνα Μούσχουρη, επιλέγοντας από τα πολλά highlights μιας απίστευτης καριέρας, ντουέτα που η ίδια ξεχώρισε για να συνυπάρχουν σε αυτή την έκδοση με τις νέες ηχογραφήσεις της στο studio. To album περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το τραγούδι του Bob Dylan, “To Make You Feel My Love” με τον Stig Rossen, το “Let It Be” των Beatles με την Peter Knight Orchestra & Choir και το “How Do You Keep The Music Playing” του Harry Belafonte. Κυκλοφορεί σε CD και eAlbum.

{youtube}8UMTvcj5OkE{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured