Δελτίο Τύπου

craigwaker

Like A Star. Πρώτο single για τον Craig Walker (ex lead singer των Archive). Στο Like A Star, όπως και στα άλλα 4 τραγούδια του καινούργιου EP του Craig Walker η παραγωγή και η μουσική ανήκει στον Ian Ikon.

Like A Star, 1 EP - 5 τραγούδια. Για τον έρωτα, τη φυγή με άγνωστο προορισμό, τον ερωτικό πόνο και τη λύτρωση από συναισθηματικές οφειλές με τoν Craig Walker. Έναν καλλιτέχνη που αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή, από κείνο το 16λεπτο μουσικό trip του “Again” τo 2002, στο δίσκο του με τους Archive, “You are look the same to me”, που με τη μοναδικά φορτισμένη σκοτεινή και λυρική ερμηνεία του καθόρισε την πορεία του συγκροτήματος, φέρνοντάς το πιο κοντά στο progressive rock και σε ένα ολοένα και μεγαλύτερο κοινό σε όλη την Ευρώπη. Τρεις δίσκους μετά, οι δρόμοι του Craig με τους Archive χώρισαν, και ο Walker πέρασε σε μια ακόμα δημιουργική φάση της καριέρας του, συνεργαζόμενος με διάφορους συνθέτες, όπως τους Nathaniel Mechaly, Michael Nyman και Nicolas Errera και συμμετέχοντας σε διάφορα project ξεχωριστών Γάλλων και ελλήνων μουσικών, δεδομένου ότι τα τελευταία δέκα χρόνια επισκέπτεται σταθερά τη χώρα μας.

Το φωτεινό “Like a star” μιλά για έναν έρωτα που σηματοδοτεί μια νέα αρχή, το ταξιδιάρικο “Destination unknown” μας λέει ότι όπου κι αν πάει ο έρωτας εκεί δημιουργείται και μια καινούργια πατρίδα, το “Fly fly away” μας προτρέπει να επινοήσουμε ξανά τον εαυτό μας και να αλλάξουμε τους ρόλους μας in a new fair play, το “Where are these feelings coming from” είναι μια σκοτεινή ερωτική εξομολόγηση και το απολογητικό “Ready for an answer” δηλώνει πώς η αλλαγή όσο κι αν πονά στο τέλος θεραπεύει και εν τέλει απελευθερώνει.

TRACKLIST
1. Like a star
2. Destination unknown
3. Fly fly away
4. Where are these feelings coming from
5. Ready for an answer

{youtube}7pyGDUmfRx4{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured