Δελτίο Τύπου

theneighborhood

Το τελευταίο τραγούδι και video των The Neighbourhood για το κομμάτι “Let It Go” έκανε πρεμιέρα αποκλειστικά στο VEVO λίγες μέρες πριν.

Το “Let It Go” θα κυκλοφορήσει από την Columbia Records την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013. Το τραγούδι ακούστηκε για πρώτη φορά ως το ‘Hottest Record In The World’ στην εκπομπή του Zane Lowe την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου. Πριν μοιραστεί το “Let It Go” με τον κόσμο, ο Zane Lowe είπε: «Μόνο με δύο τραγούδια και ήδη αισθανόμαστε σίγουροι ότι οι Neighbourhood ετοιμάζονται για μεγάλα πράγματα. Αυτό είναι κλασικό καλιφορνέζικο τραγούδι με hip hop στο background».

Η μπάντα βρίσκεται αυτή την στιγμή σε περιοδεία στην Αμερική με τον Paul Banks (πριν ήταν με τους Temper Trap) και θα εμφανιστούν σε show στο Λονδίνο, τη Γλασκόβη και το Μάντσεστερ. Τον Δεκέμβριο θα βρεθούν στην Καλιφόρνια (Los Angeles & Santa Anna) για συναυλίες στο Bootleg Theatre (για 3 Κυριακές ξεκινώντας από την 9η Δεκεμβρίου) και στο Constellation (για 2 Δευτέρες ξεκινώντας από την 10η Δεκεμβρίου). Όλα τα shows είναι δωρεάν.

Οι Neighbourhood αναμένεται να κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο άμπουμ τους, το οποίο ηχογραφήθηκε στο L.A. κατά την διάρκεια του καλοκαιριού του 2012, την άνοιξη της επόμενης χρονιάς. Οι Neighbourhood είναι οι: Jessie Rutherford (vocals), Jeremy Freedman (guitar), Zach Abels (guitar), Mikey Margott (bass) & Bryan Sammis (drums).

{youtube}l91u752OCPo{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured