unitedwerock

Στο ροκ και φυσικά... στο ελληνικό ροκ, κανείς δεν πρόκοψε μόνος του. Είτε συναγωνιστικά, είτε στην ίδια μπάντα, ένας ίσον κανένας. It takes two (τουλάχιστον), λοιπόν, και το SONIK by avopolis.gr μαζί με τη Jose Cuervo Silver, και με αφορμή την επετειακή κυκλοφορία του SONIK "ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΚ", τεστάρουν τις γνώσεις σας σε όλο το φάσμα του ελληνικού ροκ, με βασικό συντελεστή το... 2! 

Ο διαγωνισμός θα χαρίσει σε 12 τυχερούς από μία συνδρομή SONIK για 6 τεύχη, από μια φιάλη Jose Cuervo Silver, δωρεάν ποτό (και για ένα φίλο/φίλη) για το party του SONIK στο Floral στις 7 Δεκεμβρίου και όποια πέντε παλιά τεύχη του SONIK σας λείπουν (αρκεί να υπάρχουν στο αρχείο μας)! Και φυσικά, εντελώς δωρεάν το νέο διπλό συλλεκτικό τεύχος. 

It takes two! Δύο άνθρωποι, δυο ιδιότητες, δύο συγκροτήματα στην ίδια συναυλιακή σκηνή ή συνοδοιπόροι στην ίδια μουσική σκηνή, όπως τα δύο αγαπημένα συστατικά του Cuervo Silver & Sprite: η λευκή αυθεντική τελίλα (Jose Cuervo Silver) και το πιο δροσιστικό αναψυκτικό (Sprite).Δοκίμασε την τύχη και τις γνώσεις σου! Συμμετοχές μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου!

Κάντε click εδώ για να ξεκινήσετε!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured