matrimony

Οι Matrimony υπέγραψαν στην Columbia Records και αυτή την περίοδο ηχογραφούν το ντεμπούτο άλμπουμ τους σε μεγάλη δισκογραφική εταιρία, με παραγωγό τον Jay Joyce (Emmylou Harris, The Wallflowers), το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2013. Το τραγούδι της μπάντας “Obey Your Guns” έκανε το ντεμπούτο του στο νέο TV Spot του Chevrolet. Το “Obey Your Guns” θα είναι διαθέσιμο για αγορά στο iTunes σε λίγες μέρες και θα περιλαμβάνεται στην επερχόμενη κυκλοφορία των Matrimony.

Δημιουργήθηκαν το 2009 από το ζευγάρι Ashlee Hardee Brown και Jimmy Brown και τα μέλη της οικογένειας Jordan Hardee και CJ Hardee. Ο ήχος του group είναι ένα μείγμα των ιρλανδέζικων folk ριζών του Jimmy μαζί με τις αμερικάνικες επιρροές της Hardee, φτιάχνοντας ένα ζωντανό και σύγχρονο ήχο, αποκλειστικά δικό τους. Ο τοπικός Τύπος υποστήριξε από την αρχή την μπάντα και το EP που κυκλοφόρησαν από μόνοι τους, με το Charlotte Observer να γράφει: “one of the area’s best new bands… features male-female vocals, acoustic strings (banjo, violin, mandolin, bouzouki), backing shouts and keyboards in a stew that occasionally echoes the Arcade Fire’s musical recipe”.

Η μπάντα έχει περιοδεύσει σε όλη την Αμερική. Μοιράστηκε τη σκηνή με καλλιτέχνες όπως οι Mumford & Sons, Gillian Welch, Modest Mouse, Langhorne Slim και Nathaniel Rateliff.

Το “Obey Your Guns” στο TV Spot του Chevrolet:
{youtube}kmWRkLZqwn4{/youtube}

To video clip:
{youtube}TxJRjkRuafg{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured