rollingstonesgrr

Ακόμα ένα νέο κομμάτι έκαναν διαθέσιμο οι Rolling Stones! Πρόκειται για το 'One More Shot' και είναι το δεύτερο μετά το 'Doom And Gloom' που παρουσιάσαμε πριν λίγο καιρό. Και τα δύο κομμάτια γράφτηκαν από τους Mick Jagger and Keith Richards, ηχογραφήθηκαν στο Παρίσι τον Αύγουστο και συνιστούν το πρώτο νέο υλικό που ηχογράφησε η μπάντα από το άλμπουμ 'A Bigger Bang' που κυκλοφόρησε προ επταετίας.

Τα δύο κομμάτια υπάρχουν στη συλλογή με τα καλύτερά τους. O τίτλος της συλλογής θα είναι 'GRRR!' και η κυκλοφορία της θα συμπίπτει με τα πεντηκοστά γενέθλια της μπάντας. Κυκλοφορεί, όπως έχουμε πει, σε πέντε διαφορετικές εκδόσεις: 50 τραγούδια για τα 50 τους χρόνια σε ένα τριπλό CD, σε τριπλό CD με 24σέλιδο booklet, σε τριπλό CD σε deluxe έκδοση, box set με έναν τόμο 36 σελίδων και 5 postcards, και ένα ακόμα box με 5 12’’ βινύλια. Η super deluxe έκδοση περιλαμβάνει 80 τραγούδια σε 4 CD, ένα bonus CD, ένα 7’’ βινύλιο, μια αφίσα, ένα βιβλίο και 5 postcards.

Με την ευκαιρία του εορτασμού των 50 χρόνων της θρυλικής μπάντας, αλλά και της κυκλοφορίας της συλλογής, στο Public μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά τους δίσκους των Rolling Stones που έγραψαν ιστορία μόνο από 6,99 ευρώ!!

{youtube}iecBKNWn6hc{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured