sivert-sonik81

Η “φωνή” των θρυλικών Madrugada, επισκέπτεται την Ελλάδα, “γυμνή” αυτή την φορά από κάθε είδους ενορχήστρωση. Στόχος της ιδιότυπης αυτής solo παράστασης, η αναζήτηση της επί σκηνής χαμένης μαγείας. Ένας εσωτερικός στόχος, που οι φίλοι του Sivert Hoyem, αναμένουν με αγωνία.

Με αφορμή τις 5 εμφανίσεις του στην Ελλάδα, ο Sivert Hoyem μίλησε στο επερχόμενο SONIK, το οποίο αυτή τη φορά θα περιλαμβάνει δύο τεύχη. Ένα κανονικό, με όλη την επικαιρότητα, και ένα συλλεκτικό τεύχος, το "ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΚ: Από τα '60s στα '00s'. Δύο τεύχη μαζί (Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου), σε μία συσκευασία.

Στη συνέντευξη αυτή, ο Sivert μιλάει για το δυσκολότερο σημείο που κλήθηκε να ξεπεράσει από τη διάλυση των Madrugada, για τις νέες του εμφανίσεις, για την πολιτική, αλλά και για το τί συνάντησε την τελευταία φορά που ήρθε στην Ελλάδα: "Συνάντησα οργή και απογοήτευση στην Ελλάδα, ειδικά ανάμεσα στους νέους ανθρώπους. Από την άλλη χάρηκα που κάποιοι φίλοι κρατήθηκαν και δεν “έσπασαν” από την πίεση. Αυτή την φορά είμαι περίεργος αλλά δεν ξέρω τι θα περιμένω. Ελπίζω, όχι τα χειρότερα", μας είπε, μεταξύ πολλών άλλων.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Sivert Hoyem στο διπλό, επετειακό τεύχος του SONIK που κλείνει 8 χρόνια ζωής. Κυκλοφορεί στις 15 Νοεμβρίου σε όλη την Ελλάδα.

Ο Sivert Hoyem θα εμφανιστεί:

Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στην Πάτρα (Πολιτεία).
Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στην Αθήνα (Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασός)
Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στην Λάρισα (Stage Club)
Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στην Θεσσαλονίκη (Γαία Live)
Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στα Ιωάννινα (Boxx)

{youtube}YYJhvHUd2og{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured