Δελτίο Τύπου

foxes

Στις 11 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει η Foxes το νέο single της με τίτλο Echo - σε 7ιντσο βινύλιο και digital download. Το τραγούδι θα είναι το πρώτο της στην Sign Of The Times / Sony Music, μετά τα κομμάτια που κυκλοφόρησε και κέρδισε κοινό και κριτικούς στην Neon Gold (το label των αρχικών κυκλοφοριών από Passion Pit, Marina and the Diamonds, Ellie Goulding και Gotye).

Η Foxes πραγματοποίησε ένα show στο White Heat του Λονδίνου στο Madama Jo Jo, στις 23 Οκτωβρίου, μαζί με τις Faye και Syron ενώ πριν από αυτό ήταν η special guest στην περιοδεία της Marina and the Diamonds στην Μεγάλη Βρετανία και εμφανίστηκε επίσης στα SWN Festival και Gathering.

Αλλά πως φτάσαμε ως εδώ; Η Foxes (Louisa Rose Allen) ακολούθησε την μεγάλη της αδερφή από το Southampton στο Λονδίνο όταν έκλεισε τα 18. Προσπάθησε να σπουδάσει μουσική αλλά τα παράτησε όταν συνειδητοποίησε ότι δεν απολάμβανε τις σπουδές της. Τώρα στα 22 της, δημιούργησε buzz στα blogs με το ντεμπούτο της στην Neon Gold Records, "Youth", το οποίο κυκλοφόρησε στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς και δεν άργησε καθόλου να γίνει το ‘talk of the town’ με τα φανταστικά synths του τραγουδιού και τα καταπληκτικά φωνητικά. Ακολούθησε η πολύ-αναμενόμενη συνέχεια με το Warrior EP, του οποίου τα πρώτα tracks ‘Warrior’ και ‘White Coats’ έλαβαν διθυραμβικές κριτικές από τον Τύπο και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού. Με τα τραγούδια από αυτές τις δύο πρώτες κυκλοφορίες (και τα remixes τους) να έχουν ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια views στο YouTube, το 1 εκατομμύριο plays στο SoundCloud και τα 22 χιλιάδες likes στο Hypemachine, φαίνεται ότι η Foxes ήρθε για να μείνει.

{youtube}2sM4Ofi5JVI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured