brandonflowers_interview

Την πρόσφατη διαμάχη του με τον εξελιχτικό βιολόγο Richard Dawkins στη σουηδική τηλεόραση σχολίασε ο frontman των Killers, Brandon Flowers.

Οι δυο τους ήταν προσκεκλημένοι σε ένα πρόσφατο επεισόδιο ενός chat show που προβάλλεται στη Σουηδία και έχει τίτλο Skalvan. Το θέμα της συζητήσης μεταξύ τους έφτασε σύντομα στη θρησκεία και ο Flowers, γνωστός Μορμόνος, δεν δεχόταν φυσικά ότι η επιστήμη μπορεί να αποδείξει τη μη ύπαρξη του Θεού.

"Εδωσα μερικές αξιοπρεπείς απαντήσεις, οι οποίες όμως 'πειράχτηκαν' από την παραγωγή. Οπότε, ο κόσμος είναι ενάντια στον άνθρωπο του Χριστού", είπε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας παράλληλα τη γνώμη του για τον Dawkins: "Eκείνος βλέπει την ομορφιά της επιστήμης στην απόδειξη και την εξεύρεση της προέλευσης των πραγμάτων. Και αυτό είναι αρκετό για αυτόν. Τίποτα από αυτά που μπορεί να βρει η επιστήμη, όμως, δεν είναι σε θέση να αποδείξει ότι ο Θεός δεν έχει βάλει το χέρι του σ' αυτό, για μένα. Οπότε είναι μια άχρηστη διαμάχη. Και τίποτα από αυτά που έχουν βρεθεί δεν έχει αλλάξει το ευαγγέλιο στο οποίο πιστεύω".

Και συνέχισε: "Γενικοποιεί τα πράγματα για την εκκλησία - είναι ένας έξυπνος τύπος, αλλά παίρνει την πληροφορία του από τα λάθος μέρη. Αυτό ήταν που με εκνεύρισε"...

{youtube}xjwsG36XTZ8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured