news.team

garry_glitter_arrested

Είχαμε μείνει με την εντύπωση ότι σε κάποια φυλακή θα σάπιζε ο Gary Glitter, αλλά φαίνεται ότι καμία δεν είναι ικανή να τον κρατήσει.

Θα θυμάστε ότι το 1999 είχε καταδικαστεί για κατοχή περιεχομένου παιδικής πορνογραφίας. Μετά από τέσσερις μήνες στης φυλακής τα σίδερα, την έκανε για το Βιετνάμ, όπου κι εκεί κατηγορήθηκε για μια σειρά από αδικήματα παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. Αλλά κι από εκεί κάπως γλίτωσε, για να μπορεί να εξακολουθεί να κάνει τα ίδια στο Λονδίνο πλέον, όπου και συνελήφθη.

Την Κυριακή το πρωί, η αστυνομία του Λονδίνου τον συνέλαβε στο σπίτι του και τον πήγε σε αστυνομικό σταθμό ως κατηγορούμενο που εμπλέκεται στην υπόθεση κακοποίησης 300 ανθρώπων από τον πάλαι ποτέ παρουσιαστή του BBC Jimmy Savile. O τελευταίος (που πέθανε πέρσι σε ηλικία 84 ετών) κακοποιούσε συστηματικά νεαρά άτομα, σε μια περίοδο άνω των 40 ετών.

Ελπίζουμε αυτή τη φορά, και αν αποδειχθεί ότι και σ' αυτή την υπόθεση συμμετείχε ο Glitter, να μην ανοίξει τόσο εύκολα η πύλη της φυλακής για τον άλλοτε glam star και (όπως διαπιστώνουμε...) κτήνος.

{youtube}oi7ds7Lmmrk{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured