Δελτίο Τύπου

taylorswift

Το τέταρτο album της Taylor Swift, RED, κυκλοφορεί αυτές τις μέρες. To CD περιλαμβάνει 16 τραγούδια, τα δέκα από τα οποία έγραψε η ίδια, και τα υπόλοιπα έξι προέκυψαν από τη συνεργασία της 23χρονης τραγουδοποιού (με τα 6 Grammy, τις πωλήσεις 22 εκ. albums και τα 30 εκ. downloads), με εκείνους με τους οποίους πάντα ήθελε να δουλέψει μαζί. Μιλάμε για τους Max Martin, Shellback και τους Ed Sheeran και Gary Lightbody των Snow Patrol, με τους οποίους η Taylor μοιράζεται δύο τραγούδια.

Η Taylor στη διαδικασία παραγωγής του album της στο studio ένωσε επίσης τις δυνάμεις της με τους έμπειρους και ταλαντούχους Dann Huff, Max Martin, Shellback και Nathan Chapman.

«Νομίζω ότι στο τέταρτο album σου έχεις δύο επιλογές –να λειτουργήσεις όπως έκανες πάντα ή να κάνεις κάτι διαφορετικό, και με γοήτευε, ομολογώ, η ιδέα του να εμπλακώ με άλλους ανθρώπους για να δώσω στους fan μου ένα νέο ήχο και μια νέα κατεύθυνση», εξηγεί.

Το album της που κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, τη standard και την deluxe δίνει επίσης στους πολυάριθμους fan της (βλέπε, 34 εκ. like, 18 εκ. followers και 120 εκ. επισκέψεις στη σελίδα της στο myspace) τη δυνατότητα να απολαύσουν 6 επιπλέον κομμάτια, εκ των οποίων τα τρία είναι καινούργια τραγούδια και τα υπόλοιπα τρία, remixes.
Κι ενώ ήδη από το RED, εδώ και πολλές εβδομάδες, έχει καρφωθεί στο No. 1 του Billboard Hot 100, το “We Are Never Ever Getting Back Together”, το οποίο επιπλέον κατέρριψε κάθε προηγούμενο σημειώνοντας το μεγαλύτερο ρεκόρ ψηφιακών πωλήσεων μέσα σε μία βδομάδα που έχει πετύχει ποτέ γυναίκα καλλιτέχνης και επιπλέον, βρέθηκε στο No. 1 του ITunes σε 32 χώρες στον κόσμο, η Taylor μας μιλάει για τον τίτλο του album της:

«RED είναι το χρώμα της έντασης, του πάθους και των συναισθημάτων που σε διακατέχουν όταν είσαι τρελά ερωτευμένος».

TRACKLIST
1. State Of Grace
2. 2. Red
3. Treacherous
4. I Knew You Were Trouble
5. All Too Well
6. 22
7. I Almost Do
8. We Are Never Ever Getting Back Together
9. Stay Stay Stay
10. The Last Time (featuring Gary Lightbody/ Snow Patrol)
11. Holy Ground
12. Sad Beautiful Tragic
13. The Lucky One
14. Everything Has Changed (featuring Ed Sheeran)
15. Starlight
16. Begin Again

{youtube}1bMERENcQlk{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured