adelenew1

Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του ολοκαίνουριου τραγουδιού της Adele, του “Skyfall” (το οποίο είναι το επίσημο τραγούδι της επερχόμενης ομότιτλης περιπέτειας του 007), μέσα από το site της (http://adele.tv) σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα, το track είναι τώρα διαθέσιμο για αγορά στο iTunes. (http://smarturl.it/AdeleSkyfall). Η 5η Οκτωβρίου σηματοδοτεί την 50η επέτειο από την κυκλοφορία του Dr. No και ως εκ τούτου την σειρά ταινιών James Bond και θα πρέπει να εορτάζεται ως παγκόσμια ημέρα του James Bond.

Αφότου διάβασε το σενάριο του έργου, η Adele συνεργάστηκε με τον Paul Epworth για να γράψουν και να κάνουν παραγωγή στο τραγούδι της ταινίας “Skyfall”. Η Adele παραδέχεται: «Ήμουν λίγο διστακτική στην αρχή στο να συμμετάσχω με το επίσημο τραγούδι για το Skyfall. Όλα τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν πάνω σου και υπάρχει μεγάλη πίεση όταν πρόκειται για τραγούδι του Bond. Αλλά ερωτεύτηκα το σενάριο και ο Paul είχε κάποιες ωραίες ιδέες για το τραγούδι και κατέληξε να είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι στο τέλος. Όλη η διαδικασία είχε πολύ fun και ήταν συναρπαστική. Στα 60 μου θα λέω στους ανθρώπους ότι κάποτε ήμουν το κορίτσι του Bond, είμαι σίγουρη!».

Το “Skyfall” είναι η πρώτη ηχογράφηση από την Adele από την κυκλοφορία της τεράστιας επιτυχίας του album 21 στις αρχές του 2011. Μέχρι σήμερα το 21 έχει πουλήσει πάνω 24 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και κέρδισε 6 βραβεία Grammy, 2 βραβεία BRIT και 2 Ivor Novello Awards.

Η ταινία “Skyfall” θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου στην Αγγλία και στις 9 Νοεμβρίου 2012 στην Αμερική

{youtube}7HKoqNJtMTQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured