ollymurs

Ο Olly Murs θα κυκλοφορήσει το τρίτο studio album του “Right Place Right Time” στις 16 Νοεμβρίου από την Epic/Syco. Το πρώτο single από το album αυτό είναι το “Troublemaker” feat. Flo Rida και θα είναι διαθέσιμο στις 18 Νοεμβρίου.

Το ‘Right Place Right Time’ αναμένεται να καθιερώσει τον Olly Murs ως έναν από τους σπουδαιότερους και πιο επιτυχημένους Βρετανούς pop stars. Μέσα σε μόλις δύο χρόνια, ο Olly έχει κυκλοφορήσει δύο albums με το πιο πρόσφατο να έχει γίνει τριπλά πλατινένιο στην Αγγλία –από αυτά τα albums έχουν κυκλοφορήσει τρία #1 singles. Έχει ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο. Φέτος ο Olly πραγματοποίησε μια sold out tour στην Μεγάλη Βρετανία – μια εμπειρία που χωρίς αμφιβολία θα επαναληφθεί όταν θα περιοδεύσει ξανά στις αρχές του 2013.

Ο Murs δήλωσε: «Το Right Place, Right Time ως τίτλος αντικατοπτρίζει την καριέρα μου αυτή τη στιγμή. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά σε ότι έχω κάνει, έκανα αυτό που ένιωσα ότι ήταν σωστό και όλα ταίριαξαν. Αυτό είναι το συναίσθημά μου για αυτό το album».

Ο Olly ήταν απασχολημένος με την ηχογράφηση του δίσκου από τον Μάρτιο, σε Αγγλία και Αμερική και έχει ‘γράψει’ όλο το album μαζί με τους Steve Robson, Claude Kelly, Wayne Hector, TMS και Andrew Frampton. Ο Olly επίσης έγραψε τρία τραγούδια με το φίλο του, τραγουδιστή / τραγουδοποιό και με καταγωγή από το Essex (όπως ο Olly), τον Ed Drewett (Glad You Came και All Time Low>The Wanted).

Ο ίδιος πέρασε την χρονιά κάνοντας promotion στην Αμερική, εμφανίζοντας σε δημοφιλή τηλεοπτικά προγράμματα συμπεριλαμβανομένου τα Jay Leno και Good Morning America, όπως επίσης περιόδευσε με τους One Direction.

Το Track listing του ‘Right Place Right Time’:

1. Army of Two
2. Troublemaker ft. Flo Rida
3. Loud & Clear
4. Dear Darlin'
5. Right Place Right Time
6. Hand on Heart
7. Hey You Beautiful
8. Head to Toe
9. Personal
10. What A Buzz
11. Cry Your Heart Out
12. One of These Days

Bonus Disc με την Deluxe Version:
13. Runaway
14. Sliding Doors
15. Perfect Night (To Say Goodbye)
16. The One
17. Troublemaker (Live version)
18. Army of Two (Live version)

Ο Olly θα ξεκινήσει την headline περιοδεία του στην Μεγάλη Βρετανία στις 26 Φεβρουαρίου 2013.

{youtube}DlTniv11L-A{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured