beadyeyeolympics

Άνοιξε το στόμα του πάλι ο Noel Gallagher και αυτή τη φορά ήταν για την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Ε, δεν θα πούμε ότι δεν περιμέναμε να επέμβει με δηλώσεις αμέσως μετά το θέαμα του αδερφού του με τους Beady Eye να ερμηνεύουν το “Wonderwall” των Oasis για όλο τον κόσμο στην τελετή της Κυριακής.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό XFM, ο Noel Gallagher δήλωσε ότι η μπάντα των Beady Eye έπρεπε να ηχογραφήσει εκ νέου το κομμάτι και να το στείλει φυσικά και στον ίδιο για έγκριση. Όπως είπε, έβαλε το χεράκι του για την περαιτέρω ταλαιπωρία των διοργανωτών, παίζοντας με τους ίδιους μέχρι να συμφωνήσει τελικά στη χρησιμοποίησή της έκδοσης με την οποία, βέβαια, δεν ήταν πλήρως ικανοποιημένος.

Ερωτηθείς για το “Wonderwall”, είπε: «Έπρεπε να το ηχογραφήσουν εκ νέου και να το στείλουν σε μένα για έγκριση. Έπαιξα για λίγο μαζί τους το παιχνίδι της γάτας και του ποντικιού για λίγες ημέρες - έφτασα μέχρι το βράδυ της Παρασκευής στις 10 η ώρα πριν να πω το ναι».

Και συνέχεισε: «Έπρεπε να πω το ναι και τους είπα: “Χμμ, είναι μια χαρά, αλλά δεν είμαι σίγουρος με τη νέα ενορχήστρωση των εγχόρδων”... Και αυτοί απάντησαν: “Γαμώτο! Η συναυλία είναι την Κυριακή”, οπότε το αποδέχτηκα: “ΟΚ, εντάξει, μπορείτε να το έχετε”».

Ο Gallagher, επίσης, επιβεβαίωσε ότι στον ίδιο έγινε η πρόσκληση για να παίξει την τελετή, αλλά την απέρριψε, αφού δεν ήθελε να είναι... μίμος. Είπε το εξής: «Μου ζητήθηκε να το κάνω εδώ και πολύ καιρό και για να είμαι ειλικρινής, υπήρχε μια μυστικοπάθεια από την πλευρά τους. Τους ρώτησα: “Ποιος άλλος παίζει;” Και μου λέγανε: “Δεν μπορούμε να σου πούμε, πρέπει να υπογράψετε ένα σύμφωνο εμπιστευτικότητας”. Συγγνώμη, δεν είναι και πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν».

Και συνέχισε: «Θέλω να πω, τί νομίζουν ότι πρόκειται να συμβεί; Θα το μάθει το ITV και θα βάλει συναυλία την προηγούμενη ημέρα με το ίδιο line-up; Και ήθελαν κιόλας να το κάνω ακουστικά και να μιμούμαι ταυτόχρονα... Και την ξέρω τη μίμηση στις τηλεοπτικές εκπομπές ‒είμαι μέσα γι' αυτό‒ αλλά να είσαι σε ένα στάδιο με 80.000 άτομα και να προσποιείσαι ότι παίζεις; Έλεος, μπορώ να παίξω live!»

Συνέχισε περαιτέρω: «Είπα σε ένα από τους διοργανωτές: “Γιατί θέλεις να μιμούμαι ότι παίζω;'”, και είπε: “Είναι πολύ μεγάλη συναυλία”. Σοβαρά; Το κάνω αυτό για να ζω! Στο τέλος τους είπα ότι θα προτιμούσα να το δω στην τηλεόραση!»

{youtube}HXEJD4XJePY{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured