news.team

beyonce

Παγκόσμια ημέρα ανθρωπότητας είναι η 19η Αυγούστου και το video για την ημέρα αυτή είναι το τραγούδι της Beyonce “I Was Here”, το οποίο θα οπτικοποιηθεί στο hall των γενικών συνελεύσεων του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, μπροστά στο κοινό. Θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως (επίσης) στις 19 Αυγούστου. «Όλοι βλέπουμε τα πρωτοσέλιδα και σκεφτόμαστε τι μπορούμε να κάνουμε πραγματικά για να βοηθήσουμε», δήλωσε η Beyonce. «Η παγκόσμια ημέρα ανθρωπότητας είναι μια ευκαιρία για όλους μας να δουλέψουμε μαζί για να κάνουμε την διαφορά. Αυτή είναι η ώρα για να αφήσουμε το σημάδι μας στον κόσμο και να δείξουμε ότι είμαστε εδώ και μας νοιάζει».

Κοινότητες και οργανισμοί σε όλο τον κόσμο θα γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπότητας με εορτασμούς (;!) και δημόσιες εκδηλώσεις από το Dubai στη Γενεύη, το Μπανγκόκ στην πόλη του Παναμά και από την Addis Ababa στην Νέα Υόρκη. Το 2008, η γενική συνέλευση του ΟΗΕ όρισε την 19η Αυγούστου ως Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπότητας για την ευαισθητοποίηση του κοινού για την ανθρωπιστική βοήθεια σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς και την αναγνώριση των ανθρώπων που διακινδυνεύουν την ζωή τους για να βοηθήσουν ανθρώπους που έχουν ανάγκη, όπου και να βρίσκονται.

Χρειάζονται μόνο πέντε απλά βήματα για να υποστηρίξετε την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπότητας.

1. Επισκευθείτε www.whd-iwashere.org
2. Κάντε κλικ στο “Show Your Support”.
3. Διαλέξτε το support World Humanitarian Day μέσω Twitter, Facebook ή και τα δύο και ενημερώστε τους φίλους σας και τους followers σας.
4. Συνεχίζετε να κάνετε Tweets και Posts μέχρι τις 19 Αυγούστου.
5. Στις 19 Αυγούστου αφήστε το σημάδι σας κάνοντας κάτι στην τοπική κοινότητά σας και παρακολουθήστε τα μηνύματα της Παγκόσμιας Ημέρα για την Ανθρωπότητα που θα μοιράζεται όλος ο κόσμος.

Σύμφωνα, τέλος, με τη Sun, η Beyonce ξεκίνησε να δουλεύει πάνω στο νέο της άλμπουμ, το follow-up στο '4' του 2011. Αυτές τις μέρες βρίσκεται σε νεϋορκέζικο στούντιο με τον Hit-Boy (παραγωγό του Jay-Z) και τον Kanye West.

{youtube}q-z4fObCqvU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured