Ποιο είναι το remix του 'Where The Streets Have No Name' των U2 που ακούστηκε στην τελετή έναρξης;

news.team
news.team

olympicgames_london

Οι fans των U2 θα παρατήρησαν ότι στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων ακούστηκε μια ελαφρώς διαφορετική έκδοση του "Where The Streets Have No Name" από τους U2.

Πρόκειται για ένα remix του κομματιού, με τίτλο "Where the Streets Have No Name (High Contrast Remix)", το οποίο θα βρείτε στο επίσημο Isles Of Wonder άλμπουμ, είτε μέσω του iTunes, είτε μέσω του Amazon MP3.

Δυστυχώς, δεν γίνεται να αγοράσετε μόνο αυτό το κομμάτι, καθώς έχει χαρακτηριστεί "album only" - μόνο το πλήρες άλμπουμ.

Πίσω από το όνομα High Contrast του remix βρίσκεται ο Lincoln Barrett, ο DJ/producer που επιμελήθηκε των remix κάποιων εκ των κομματιών που ακούστηκαν στην τελετή έναρξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο θρυλικός τραγουδιστής της soul έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

Με σύνθημα το «Η απόσταση μας ενώνει», το Ίδρυμα Ωνάση φέρνει την τέχνη στις οθόνες σας, αυτές τις μέρες που «μένουμε

Για το κομμάτι "Early Morning", που είναι ό,τι πρέπει για χαλαρή ανοιξιάτικη Παρασκευή (σαν αυτές που ζούμε τελευταία

FEATURED TODAY

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής γράφει για εκείνα τα παιδιά που έμαθαν να προσφέρουν στην μουσική κουλτούρα, χωρίς να ξεχνάνε από που ξεκίνησαν. 

Η Τάνια Σκραπαλιώρη επιλέγει τα μουσικά εκείνα βιβλία που πρέπει να έχετε στη βιβλιοθήκη σας -και προς Θεού, μην ξεχάσετε τον Simon Reynolds.

Πίσω στο 1992, η 28άχρονη Αμερικανίδα δεν σχετιζόταν ούτε με την ηλεκτρονική επίγευση που άφησαν τα 1980s, ούτε με τον grunge ορυμαγδό που ακουγόταν στον ...
Top
0
Shares
0
Shares