news.team

wallflowers

Τους Wallflowers τους θυμάστε; Επιστρέφουν με νέο album, υπό τον τίτλο “Glad All Over”, το οποίο θα κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου από την Columbia Records.

Το δε νέο single της μπάντας, το “Reboot The Mission”, είναι εμπνευσμένο από τους Clash (με ένα ακαταμάχητο backbeat). Στο κομμάτι συμμετέχει ο Mick Jones στα φωνητικά και την κιθάρα. Το τραγούδι θα είναι διαθέσιμο ΔΩΡΕΑΝ την Τρίτη 24 Ιουλίου στο www.thewallflowers.com.

Το νέο album βρίσκει τον frontman Jakob Dylan να ενώνει τα αρχικά μέλη της μπάντας, τους Greg Richling (bass) και Rami Jaffee (keyboards), με τον επί χρόνια κιθαρίστα των Wallflowers Stuart Mathis και τον drummer Jack Irons (Red Hot Chili Peppers, Pearl Jam). Το album είναι σε παραγωγή του Jay Joyce (Emmylou Harris, Cage the Elephant) και σε μίξη του Rich Costey (Bruce Springsteen, The Shins).

Οι Wallflowers δημιουργήθηκαν στο Los Angeles και γνώρισαν επιτυχία με το 4 φορές πλατινένιο album τους Bringing Down The Horse, το οποίο περιλαμβάνει τέσσερα top charting singles, ανάμεσά τους τα “6th Avenue Heartache”, “One Headlight”, “The Difference” και “Three Marlenas”. Οι δύο φορές νικητές Grammy βραβείου πούλησαν πάνω από 7 εκατομμύρια albums παγκοσμίως πριν κάνουν παύση το 2007. Κατά την διάρκεια του διαλείμματος της μπάντας, ο Jakob Dylan ηχογράφησε δύο solo albums, τα οποία επίσης έλαβαν διθυραμβικές κριτικές, το Seeing Things του 2008 και το Women and Country του 2010.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:

www.thewallfowers.com

www.twitter.com/thewallflowers

www.facebook.com/thewallflowersmusic

 

{youtube}Zzyfcys1aLM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured