news.team

whitestripes

Τις πρώτες τους ζωντανές εμφανίσεις κυκλοφόρησαν οι White Stripes σε βινύλιο. Οι κυκλοφορίες θα είναι διαθέσιμες μόνο μέσω του The Vault, μιας συνδρομητικής σειράς της Third Man Records που ανήκει στον καλλιτέχνη.

Το τελευταίο πακέτο περιλαμβάνει το 7ιντσο single 'Live At The Gold Dollar', μια ηχογράφηση της 14ης Ιουλίου του 1997, η οποία ήταν και η πρώτη εμφάνισή τους. Στο single, που κυκλοφορεί σε κόκκινο βινύλιο, περιλαμβάνεται και μια εκτέλεση του 'Jimmy The Exploder', ενός κομματιού που βρίσκουμε στο ντεμπούτο άλμπουμ της μπάντας που κυκλοφόρησε αργότερα.

Μαζί, υπάρχει και μια διασκευή του 'Love Potion #9', αλλά και μια δική τους έκδοση στο παραδοσιακό 'St. James Infirmary Blues'. Και έχει και συνέχεια: Mε το single θα πάρετε και ένα λευκό δωδεκάιντσο που έχει επίσης τίτλο 'Live At The Gold Dollar'.

Περιλαμβάνει τρία κομμάτια που ηχογραφήθηκαν στην πρώτη πλήρη συναυλία της μπάντας που έλαβε χώρα στις 14 Αυγούστου 1997: τα 'Lafayette Blues' και 'Screwdriver', μαζί με μία διασκευή στο κομμάτι 'TV Eye' των Stooges. Αυτό θα πει πακέτο...

{youtube}FtWSppmxq3g{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured