placebo

Χωρίς τη δική του άδεια βρέθηκε στο εξώφυλλο του ντεμπούτο άλμπουμ των Placebo ο γνωστός πιτσιρικάς που οι περισσότεροι θυμόμαστε, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Ο David Fox είναι σήμερα 28 χρονών και ξεκινάει νομικό αγώνα ενάντια στους Placebo, καθώς, όπως ισχυρίζεται, καταστράφηκε η ζωή του από την χρησιμοποίηση αυτή της φωτογραφίας στο ομώνυμο LP της μπάντας.

Ο Fox ήταν τότε 12 ετών και τη φωτογραφία την πήρε ξαδερφός του, επαγγελματίας φωτογράφος, ο οποίος και την έδωσε για το εξώφυλλο, χωρίς όμως τη συγκατάθεσή του.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται τώρα, η επιτυχία του δίσκου οδήγησε στην αποβολή του από το σχολείο, έπειτα από κοροϊδίες και εκφοβισμούς των συνομίληκών του. "Μέσα σε μια εβδομάδα ήταν σε όλα τα μαγαζιά", δήλωσε. "Ήταν στα Virgin, στα HMV, στα Tesco, παντού, στα billboards του μετρό".

Ο Fox πήρε μαθήματα μάγειρα αφού άφησε το σχολείο, αλλά έχασε τη δουλειά του κατά τη διάρκεια της κρίσης. Τώρα, κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης και αφραγκίας, τα θυμήθηκε όλα αυτά, και μάλλον τραβάει την υπόθεση από τα μαλλιά...

{youtube}PBxuq_eWW94{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured