sparkle

Αυτό το καλοκαίρι γιορτάστε την εποχή της Motown με το Sparkle: The Original Motion Picture Soundtrack, το οποίο κυκλοφορεί στις 30 Ιουλίου από την RCA Records. Στο remake της κλασσκής ταινίας του 1976, οι πρωταγωνίστριες είναι η Jordin Sparks και η Whitney Houston, ενώ η σκηνοθεσία ανήκει στον Salim Akil (Jumping The Broom, Soul Food). H Sony Pictures θα κυκλοφορήσει το Sparkle στους κινηματογράφου στα τέλη Αυγούστου.

Το soundtrack περιέχει τις τελευταίες ηχογραφήσεις της Whitney Houston, καθώς επίσης 13 τραγούδια από καλλιτέχνες της pop, όπως τους Jordin Sparks και Cee Lo Green - ανάμεσά τους τα “I’m A Man”, “Hooked On Your Love”, “Look Into Your Heart” και πολλά ακόμα. Το “Celebrate”, ένα up-tempo, feel good track είναι σε παραγωγή του R.Kelly, το τραγουδάνε η Jordin Sparks μαζί με την Whitney Houston και είναι το πρώτο single από την ταινία. Το δεύτερο single είναι το “His Eye Is On The Sparrow” με τα φωνητικά της Whitney.


To Sparkle είναι η ιστορία μιας μουσικού που αγωνίζεται να γίνει αστέρι ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει το πώς θα μπορέσει να αποχωριστεί την οικογένειά της. Από μια εύπορη περιοχή του Detroit, η ανύπαντρη μητέρα (Whitney Houston) και η κόρη της, η Sparkle (Jordin Sparks) προσπαθεί να εξισορροπήσει ένα νέο ειδύλλιο με τον manager της Stix (Derek Luke), ενώ ταυτόχρονα συναντά απροσδόκητες προκλήσεις που θα φέρει η νέα της ζωή καθώς αυτή και οι δύο αδερφές της (Carmen Ejogo και Tika Sumpter) προσπαθούν να γίνουν ένα δυναμικό group κατά την περίοδο της Motown. Επίσης πρωταγωνιστούν οι Mike Epps, Omari Hardwick και CeeLo Green.

Σκηνοθετημένη από τον Sam O’Steen (The Graduate, High Risk, Kids Don’t Tell), το original Sparkle κυκλοφόρησε αρχικά το 1976 και πρωταγωνιστούσαν οι Irene Cara, Lonette McKee και Philip Michael Thomas. Το χρυσό soundtrack περιείχε το #1 R&B hit της Aretha Franklin “Something He Can Feel”. Η επιτυχία της ταινίας και του OST έχουν επηρεάσει πολλά σημερινά musicals του Broadway.

{youtube}jlAaPRGtvqI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured