tenaciousd

«Οι γενναίοι πολεμιστές επιστρέφουν... Μετά από άγριο ξυλοδαρμό κάτω από τη μακροχρόνια εξορία των μη πιστών θα βγούμε νικητές...επιζώντες μετά από τον πόλεμο του αποκαλυπτικού Rock and Roll...πιο ηρωικοί και ισχυροί από ποτέ. Είναι η αρχή μιας νέας μέρας...η μέρα των D.» – Tenacious D

Το πρώτο studio album τους μετά από έξι χρόνια, το "Rize of the Fenix" είναι η συνέχεια του χρυσού "The Pick of Destiny" το 2006 και το πλατινένιο ντεμπούτο τους με τίτλο Tenacious D ΤΟ 2001. Η παραγωγή του Rize Of The Fenix ανήκει στον John Kimbrough, ηχογραφήθηκε στο garage του δίπλα στο σπίτι του στο LA και περιλαμβάνει τους Jack Black and Kyle Gass (Τους Tenacious D δηλαδή) μαζί με τους Dave Grohl (drums), John Spiker (bass, piano, organ) και John Konesky (electric guitar).

Το τρίτο studio album των Tenacious D, Rize of the Fenix καρφώθηκε στο Top5 των charts πολλών χωρών. Βρέθηκε κατευθείαν στο #2 της Αγγλίας και της Αυστρίας, στο #4 της Ιρλανδίας και της Ελβετίας και στο #5 της Γερμανίας. Στην Αμερική η μπάντα σκόραρε το υψηλότερο ντεμπούτο τους, αφού ανέβηκε αμέσως στο #4 του Billboard Top 200 Albums chart και στο #1 των Billboard Rock albums chart.

{youtube}ls3rD8VfiSY&ob{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured