adamyaunch

Πέθανε χθες, σε ηλικία 47 ετών, ο Adam Yauch των Beastie Boys, γνωστός επίσης ως MCA. O Yauch είχε διαγνωστεί από τον Ιούλιο του 2009 με καρκίνο των λεμφαδένων και έδινε από τότε αυτό που συνήθως λέμε άνιση μάχη.

Σύμφωνα με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας, ο Yauch είχε ανταποκριθεί θετικά στη θεραπεία. Bέβαια, τον τελευταίο καιρό δεν εμφανιζόταν δημοσίως με τη μπάντα και δεν παρέστη στην εισαγωγή της μπάντας στο Rock And Roll Hall Of Fame τον περασμένο μήνα, αφού δεν ήταν πλέον σε καθόλου καλή κατάσταση.

Ο Adam Yauch ήταν συνιδρυτής των Beastie Boys το 1979 με τους Mike D, Mix Master Mike και Ad Roc, και συμμετείχε και στο περσινό άλμπουμ τους, 'Hot Sauce Committee Part Two', το οποίο ήταν να κυκλοφορήσει το 2009, αλλά καθυστέρησε μετά τη διάγνωση του καρκίνου.

Ο ίδιος, κάτω από το ψευδώνυμο Nathanial Hornblower, σκηνοθέτησε πολλά από τα video της μπάντας, ανάμεσα στα οποία ήταν και το αγαπημένο μας 'Intergalactic', ενώ το 2002 ξεκίνησε την κινηματογραφική εταιρία παραγωγής Oscilloscope Laboratories.

Συμμετείχε επίσης ενεργά στην κίνηση free Tibet movement, συνδιοργανώνοντας τα Tibetan Freedom Concerts στα τέλη των 90s. 

R.I.P.

{youtube}qORYO0atB6g{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured