Στυλιανός Τζιρίτας

3687186279_dbb958e3e0_o

O Wes Borland ανέβασε τις προάλλες στον twitter λογαριασμό του μια δήλωση όπου αποκαλούσε τους Dream TheaterCheese Theater”. Tο προχώρησε μάλιστα το όλο πράγμα αποκαλώντας τους αμέσως μετά σε σχόλιο του “περισσότερο μαθηματικούς παρά μουσικούς”.

Μπορεί να είναι γνωστός για τις εκκεντρικότητες του αλλά και για τις προβοκατόρικες συμπεριφορές του ο Borland αλλά αυτό δεν εμπόδισε δεκάδες οπαδούς των Dream Theater να του σύρουν τα εξ αμάξης. Ο Borland απάντησε ότι μπορούν να του πούνε ότι θέλουν διότι έχει συνηθίσει μιας και είναι σε μία από τι;ς πιο μισητές μπάντες στον κόσμο, εννοώντας φυσικά τα κατά καιρούς βιτριολικά σχόλια που έχουν μαζέψει οι Limp Bizkit.
Κάποια στιγμή ο Borland πάντως απεκάλυψε κάποια στιγμή ότι αν του αρέσει κάτι από τους Dream Theater είναι το στυλ που παίζει ντραμς ο Mike Portnoy….Ο τελευταίος την επόμενη μέρα πια αναγκάστηκε να μπει στη συζήτηση λέγοντας «Μη με ανακατεύεις σε αυτό εδώ το κομφούζιο» προφανώς αναλογιζόμενος ότι μετά την περιπετειώδη αποχώρηση από τους Dream Theater το τελευταίο που του χρειαζόταν είναι να μπλέκει το όνομα του σε τέτοιου είδους διαδικτυακές αντιμαχίες.
Πάντως ο Borland την 3η μέρα των …εχθροπραξιών καληνύχτισε με ένα «Καλό σας βράδυ. Μου προσφέρατε μερικές από τις πλέον διασκεδαστικές νύχτες στο internet. Το περίεργο μετά από όλα αυτά είναι ότι συμπάθησα τους Dream Theater...”

{youtube}B1rlmJNt9Po{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured