Στυλιανός Τζιρίτας

Z_pic_med-hi_rez

Ο επιτυχημένος παραγωγός είναι φίλος της μπάντας παραπάνω από 3 δεκαετίες όπως σημειώνει ο κιθαρίστας των ZZ Top Billy Gibbons αλλά είναι η πρώτη φορά που το συγκρότημα συνεργάζεται μαζί του. Το 2008 οι ZZ Top ήρθαν σε συμφωνία με τον Rubin ώστε ο τελευταίος να κάνει παραγωγή στο νέο δίσκο της μπάντας. Η διαδικασία ξεκίνησε, οι ηχογραφήσεις τελείωσαν αλλά το αποτέλεσμα της δουλειάς "άφαντο" όπως χαρακτηριστικά λέει ο Gibbons.
«Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα εμφανιστεί με ένα άψογο αποτέλεσμα αλλά μέχρι τότε ομολογώ ότι έχουμε μείνει κάπως αμήχανοι. Πάντως όλοι του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Απλά έχουν καθυστερήσει όλα…»

Ο νέος δίσκος των ZZ Top…όποτε κυκλοφορήσει θα είναι ο πρώτος από το δίσκο του 2003, Mescalero και ο 15ος της πορείας του.

Να θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τα τελευταία χρόνια ο Rubin δέχεται κριτική για τους ρυθμούς της δουλειάς του αλλά και για την ίδια την ποιότητα της.
Όπως ίσως θυμάστε πριν από μήνες είχαμε γράψει για τα σχόλια του τραγουδιστή των Slipknot, Corey Taylor που τον χαρακτήριζε ως υπερεκτιμημένο, με χωρίς λόγο υψηλή αμοιβή παραγωγό για να καταλήξει στο “αδύναμη σκιά του παλαιού εαυτού του”.

Την προηγούμενη επίσης χρονιά ο Matt Bellamy των Muse τον ευχαρίστησε με μπόλικο σαρκασμό επειδή όπως είπε χαρακτηριστικά “μας έμαθε πώς να ΜΗΝ κάνουμε παραγωγή”.

{youtube}fSGRmWOEB2Q{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured