Στυλιανός Τζιρίτας

leonard_cohen_ourense_s

Θα θυμάστε ότι αναφέραμε πριν από λίγες ημέρες την υπόθεση μεταξύ του δημοφιλούς Καναδού δημιουργού και της πρώην manager του Kelley Lynch. Την προηγούμενη εβδομάδα δικαστήριο του Los Angeles έκρινε ένοχη την Lynch εξαιτίας των απειλών κατά της ζωής που είχε εξαπολύσει η Lynch εναντίον του Cohen μέσω τηλεφωνημάτων και ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Εχθές ανακοινώθηκε λοιπόν και η ποινή από το δικαστήριο και η οποία είναι ίση με 18μηνη φυλάκιση (με 5χρονη αναστολή) και επίσης 10χρονη υποχρεωτική αποχή από όπλα, υποχρεωτική παρακολούθηση μαθημάτων διαχείρισης θυμού, υποχρεωτική επίσης ψυχολογική παρακολούθηση όπως και ενσωμάτωση σε αντιαλκοολικές κοινότητες.
«Δε μου δίνει καμία ευχάριστηση το να βλέπω την κάποτε φίλη μου να είναι κατηγορούμενη» σχολίασε ο Cohen «αλλά η αξιολογότατη προσωπικότητα της και τα προσόντα της τέθηκαν στις υπηρεσίες του σκότους, της εξαπάτησης και της εκδίκησης».

H Lynch και ο Cohen δούλευαν μαζί για 17 χρόνια αλλά το 2004 ο τελευταίος έλυσε τη συνεργασία τους και το 2005 έκανε αγωγή εναντίον της για υπεξαίρεση από μεριάς της 5 εκατομμυρίων δολαρίων. Από εκεί και πέρα είχε ξεκινήσει η όλη πορεία της Lynch με τις απειλές μέσω τηλεφωνημάτων και emails που ανάγκασε τον Cohen να στραφεί για άλλη μια φορά δικαστικά εναντίον της.

{youtube}Vhy1xpRitfQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured