Στυλιανός Τζιρίτας

936full-joe-strummer

Έτσι ονομάζεται το festival που θα γίνει μεταξύ 17-19 Αυγούστου στο Somerset στην Αγγλία. Όπως είναι φανερό από το λογοπαίγνιο του τίτλου είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στον Joe Strummer μιας και φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από το θάνατο του.
Όλα τα έσοδα θα πάνε στο Strummerville: The Joe Strummer New Music Foundation, το οποίο και έχει ιδρυθεί από τους φίλους και την οικογένεια του.
Τα συγκροτήματα και οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη αλλά όπως είναι αυτονόητο εκτός από τις κανονικές μπάντες που με το δικό της τρόπο η καθεμία θα αποτίσει φόρτο τιμής είτε με λόγο είτε με διασκευές, αναμένονται και επί σκηνής συμπράξεις από μουσικούς και συγκροτήματα που θα σχηματιστούν ειδικά για την περίσταση. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η πολιτική των εισιτηρίων που “κρύβει ” ακόμα ένα λογοπαίγνιο. Τα πρώτα 1.001 (από τα συνολικά 5.000 εισιτήρια που θα διατεθούν) θα έχουν την τιμή των 101 λιρών. Μια προφανής αναφορά στη μπάντα που άνδρωσε τον Strummer πριν από τους Clash, τους 101'ers.

{youtube}Y9-Shhjh5c4{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured