Στυλιανός Τζιρίτας

cohen37

Ακούγεται παράξενο αλλά υπάρχει άνθρωπος που θέλει να σκοτώσει τον Leonard Cohen. Για την ακρίβεια πρόκειται για την πρώην tour manager του (μέχρι το 2004) Kelley Lynch.

Ο Cohen υποστηρίζει ότι μετά το τέλος της συνεργασίας τους δέχθηκε απειλές κατά της ζωής του και προσβλητικές φραστικές επιθέσεις είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω e-mail. Ο Cohen έχει αναγκαστεί εδώ και καιρό να προχωρήσει σε αίτηση για ασφαλιστική μέτρα εναντίον της πρώην συνεργάτιδας του.

«Στην αρχή ήταν μερικά mail στον υπολογιστή μου. Σε ελάχιστο χρόνο έφτασε να έρχονται 20 έως 30 τέτοια mails όπου μεταξύ άλλων διάβαζα φράσει του τύπο “πρέπει να πεθάνεις” και διάφορα ανάλογα. Έβρισκα μακροσκελή μηνύματα στο τηλεφωνητή μου, πάνω από 10 λεπτά μερικές φορές με ανάλογο περιεχόμενο και έλαβα πολλές επιστολές που η έκταση τους ήταν μερικές φορές πάνω από 50 σελίδες. Ομολογώ ότι άρχισα να γίνομαι καχύποπτος με τους πάντες γύρω μου. Ακόμα και όταν άκουγα στο δρόμο ένα αυτοκίνητο να χαμηλώνει ταχύτητα ένιωθα νευρικότητα…» εξομολογήθηκε o Leonard Cohen όχι μόνο στο δικαστήριο όπου πρόσφατα κατέθεσε εκ νέου κατά της Lynch αλλά και σε συνέντευξη του στην εφημερίδα L.A. Times.

Ο Cohen να σημειώσουμε ότι απέλυσε την Lynch όταν διαπίστωσε ότι η τελευταία είχε καταχραστεί 5.000.000 δολάρια από τα έσοδα περιοδείας του καλλιτέχνη.

{youtube}D97OxHZzBeQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured