metal.team

hellfest_clisson_2012

Τα ονόματα των SLASH, BLACK LABEL SOCIETY και UNISONIC αποτελούν τις κύριες τελικές προσθήκες στη φετινή έκδοση του HELLFEST festival της Γαλλίας, διοργάνωση που έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα συναυλιακά events σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Χτυπώντας το ρεκόρ των 80.000 παρευρισκομένων κατά τη διάρκεια του τριημέρου του έτους 2011, η διοργανώτρια εταιρία αποφάσισε να επεκτείνει τον χαρακτήρα του festival, αλλάζοντας τοποθεσία στα χωρικά πλαίσια της Clisson κι αναδιαμορφώνοντας το χαρακτήρα παρουσίασης των καλλιτεχνών, αγγίζοντας το όριο των έξι διαφορετικών σκηνών.

Το νέο διάγραμμα, άριστα προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα, διαχωρίζει τους καλλιτέχνες όσο το δυνατόν πιο πιστά σύμφωνα με τη κατηγορία και το μουσικό ύφος που ανήκουν. Στα 158 ονόματα που φιλοξενεί περιλαμβάνονται διάσημα σχήματα του ευρύτερου κλασσικού ήχου της φήμης των OZZY OSBOURNE, GUNS N’ ROSES, MEGADETH, LYNYRD SKYNYRD και MÖTLEY CRÜE, συναυλιακές επιστροφές της τάξης των KING DIAMOND, ARCTURUS, REFUSED, NASUM, TURBONEGRO και THE OBSESSED, καθώς και κολοσσοί του ακραίου ήχου της μορφής των ENTOMBED, AMON AMARTH, SATYRICON και ΒΕΗΕΜΟΤΗ. Το πλήρες διάγραμμα ανά κατηγορία - με ένα επεξηγηματικό video στο τέλος του κειμένου - διατείθεται παρακάτω.

hellfest_2012_final

Εξαιρουμένων των booking fees και συμπεριλαμβανομένου της τιμής του camping, τα εισιτήρια του festival πωλούνται στη τιμή των 66 ευρώ για την κάθε ημέρα και 149 ευρώ για τη διάρκεια όλου του τριημέρου και διατίθενται κατά κύρια βάση από την επίσημη ιστοσελίδα του festival. Ως εναλλακτική, μπορείτε πάντα να προτιμήσετε τους λοιπούς επίσημους διανομείς, Metaltix, Sentinel Records και Break Point, που εδρεύουν στις χώρες της Γερμανίας, Ιρλανδίας και Ισπανίας αντίστοιχα.

Για τους φίλους που δεν αρκούνται στην προοπτική της χρήσης campsite, η τοποθεσία της πόλης Clisson είναι εύκολα προσβάσιμη μέσω της Nantes, στην οποία εδρεύουν αρκετά ξενοδοχεία. Τα δρομολόγια των τρένων από Nantes προς Clisson ξεκινούν στις 6:20 και σταματούν στις 22:30 με τη κάθε διαδρομή να αναλογεί στο ποσό των 5 ευρώ. Στα πλαίσια του festival πρόκειται να λειτουργούν επίσης mini-λεωφορεία για μεταφορά από τον σταθμό της Clisson στην είσοδο του festival, του campsite, ή όποιον άλλο προορισμό μέσα στη πόλη της Clisson με το ποσό των 2 ευρώ να απαιτείται για κάθε ταξίδι. Η εν λόγω υπηρεσία ξεκινά το απόγευμα της Πέμπτης, 14 Ιουνίου, και λήγει το απόγευμα της Δευτέρας, 19 Ιουνίου.
Για την επιστροφή στην πόλη της Nantes ορισμένα λεωφορεία απαιτούν τον ελάχιστο αριθμό των 5 ατόμων για να προβούν σε μια διαδρομή. Η τιμή ανά άτομο είναι 10 ευρώ κατά τη διάρκεια της ημέρας και 15 ευρώ για τις βραδινές ώρες. Σημαντική προϋπόθεση για ένα ταξίδι από το αεροδρόμιο της Nantes, ή το σταθμό των τρένων αποτελεί η κράτηση θέσεων μέσω της τοπικής εταιρίας Τaxi Douillard κι η ακόλουθη παρουσίαση ενός φύλλου κράτησης που θα δωθεί από την εταιρία μόλις κλείσετε το ταξίδι. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω e-mail χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , ή μέσω τηλεφώνου με τον αριθμό 0033 240 039 205.
Μέσω της Air France and KLM Global Meetings έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό 15178AF για έκπτωση στα ταξίδια σας με προορισμό την πόλη της Nantes, η οποία προσφορά διαρκεί από τις 09/06/12 μέχρι τις 22/06/12. Παρόλα αυτά, η πιο συμφέρουσα προοπτική από οικονομικής άποψης παραμένει ο αερολιμένας Charles de Gaulle του Παρισιού με τις τιμές των πτήσεων να κυμαίνονται σε καθόλα λογικά επίπεδα. Προτεινόμενες εταιρίες αναζήτησης αποτελούν η Air France, Aegean Airlines και Alitalia Airlines, με παράλληλη επιλογή του τύπου search machines τους ιστότοπους των Airtickets και Skyscanner. Κατά την άφιξή σας, υπάρχει διαθέσιμη η επιλογή ενοικίασης οχήματος στο χώρο του αεροδρομίου (παρουσίαση πιστωτικής κάρτας στο όνομα του οδηγού και χρήση GPS επιβάλλονται), ή μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε την ανάλογη υπηρεσία SNCF, ώστε να κατευθυνθείτε στη πόλη της Nantes μέσω τρένου.

Στο χώρο του festival, η διάθεση των θέσεων parking ξεκινά τη Πέμπτη, 14 Ιουνίου, στις 12π.μ., με την αντίστοιχη του camping να μένει ανοικτή από τις 2π.μ. της ίδιας ημέρας μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας, 18 Ιουνίου. Το ταμείο εισιτηρίων διατίθεται ανοικτό από τη Πέμπτη, 14 Ιουνίου, στις 2π.μ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κρατήσεις εισιτηρίων, ενδεχόμενες απορίες, ή τις ώρες εμφάνισης των συγκροτημάτων, μπορείτε να επισκεφθείτε ανά πάσα στιγμή τον επίσημο ιστότοπο της διοργάνωσης μόλις αυτές ανακοινωθούν.

 

{youtube}0PKgaSrRzjg{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured