Στυλιανός Τζιρίτας

Josh_T_Pearson

Το  φεστιβάλ γίνεται στο Katowice και αν και τα οικονομικά είναι πάρα πολύ στενεμένα για όλους εντούτοις ίσως μια ματιά στον κατάλογο των καλλιτεχνών που παρελαύνουν να σας πείσει αντί για κάποιο κυκλαδίτικο νησί να επενδύσετε στην αδάμαστη αγάπη σας για τη μουσική. Thurston Moore, Alva Noto & Blixa Bargeld ντουέτο, οι καθηλωτικοί Baroness, ο αγαπητός και εδώ Josh T. Pearson και άλλα σχήματα (μερικά από τα ονομαστά και της πολωνικής γης μάλιστα)ν θα παρελάσουν.
Και αν δεν πειστήκατε να σας πούμε ότι θα είναι εκεί και οι Fennesz & Lillevan (άλλο ένα δυναμικό ντουέτο), ο πάντα χωρίς δεσμεύσεις στο τι μπορεί να παρουσιάσει Henry Rollins, αλλά και άλλο ένα ντουέτο που για πολλούς λόγους έχει ενδιαφέρον να δείτε αν σκεφτείτε ποιους προαναφέραμε παραπάνω, ήτοι Kim Gordon & Ikue Mori… Χώρια που μπορείτε να απολαύσετε με μπόλικη νοσταλγία τους House of Love.

Το φεστιβάλ είναι τριήμερο και διαρκεί από τις 3-5 Αυγούστου. Περισσότερες πληροφορίες για εισιτήρια και λοιπές λεπτομέρειες http://off-festival.pl/pl/2012/

{youtube}STGA9HticVc{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured