Στυλιανός Τζιρίτας

b1c82608

Και ενώ όλοι νομίζαμε ότι  ναι μεν ο Josh Homme ήταν απόλυτα σύμφωνος (όπως και τελικά είναι) με την υπόθεση Kyuss Lives!, τουτέστιν την επανασύνδεση των ¾ της ιστορικής μπάντας  (που πέρασε και από τα μέρη μας πέρυσι) εντούτοις τώρα στην επιφάνεια βγαίνουν άλλα στοιχεία που δεν τιμούν καθόλου (με την πρώτη ανάγνωση) τoν John Garcia.
Ένα χρόνο μετά τη δημιουργία των Kyuss Lives! oι Homme και Scott Reeder έκαναν αγωγή στους Garcia και Brant Bjork όπου και λένε ευκρινώς ότι : «Η μπάντα προσπαθεί με πλάγιες οδούς να χρησιμοποιήσει το όνομα των Kyuss προς όφελος της και μόνο!»…Σε εκτενή μάλιστα ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Homme και Reeder λένε μεταξύ άλλων ότι : «Κάναμε μια συνάντηση τον Ιανουάριο και ήμασταν πολύ ειλικρινείς και είπαμε ότι στηρίζουμε την προσπάθεια τους ως Kyuss Lives! Για να ανακαλύψουμε λίγες μέρες μετά ότι ενώ υποτίθεται ότι μιλούσαμε σε φιλικό κλίμα, το management αλλά και η ίδια η μπάντα προσπαθούσε να κλέψει το όνομα Kyuss και να το χρησιμοποιήσει στο μέλλον μέσω διαφόρων νομικών τερτιπιών. Είναι απαράδεκτο και δεν γινόταν να μην αντιδράσουμε…»

Το επίσης ενδιαφέρον είναι ότι ο Scott Reeder έπαιξε με Kyuss Lives!  μερικές συναυλίες στην ευρωπαϊκή τουρνέ της μπάντας στη θέση του Nick Oliveri.

{youtube}Fc-7FXzbeA0{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured