Στυλιανός Τζιρίτας

tindersticksblacksound

Δεδομένη η αγάπη του ελληνικού (και όχι μόνο) κοινού για τους Tindersticks. Έχει αποδειχθεί και από το ενδιαφέρον κάθε φορά που βγαίνει ένας καινούργιος δίσκος τους και από την προσέλευση στις συναυλίες τους, ακόμα και από το καθημερινό ποστάρισμα τραγουδιών τους στο Facebook και τα πολλά likes που συγκεντρώνουν εκεί.


Ως γνωστόν, μόλις τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος του συγκροτήματος με τίτλο The Something Rain, και έχει ήδη γίνει δεκτός με ενθουσιασμό.


Το Avopolis σας δίνει την ευκαιρία να απευθύνετε εσείς οι ίδιοι ερωτήσεις στη μπάντα. Στείλτε λοιπόν τις ερωτήσεις σας (στα ελληνικά ή και στα αγγλικά αν θέλετε) για να διαβιβαστούν στα άμεσο μέλλον στους Tindersticks και δείτε ποιες είναι οι απαντήσεις σε ερωτήματα που πάντα θέλατε να τους κάνετε.

Στείλτε τις ερωτήσεις σας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. μέσα στα επόμενα (2) 24ωρα. Οι ερωτήσεις που θα προκριθούν θα κερδίσουν από μία 3μηνη συνδρομή στο Sonik.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured