Δελτίο Τύπου

sae90

Την Παρασκευή 16 Μαρτίου, ο κορυφαίος εκπαιδευτικός φορέας στον τομέα των Creative Media, SAE Athens, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον διεθνώς αναγνωρισμένο παραγωγό και μηχανικό ήχου, Dario Dendi, σε ένα masterclass αφιερωμένο στη μουσική παραγωγή.

Ο Dario Dendi, διακεκριμένος απόφοιτος της SAE ο ίδιος, έχει στο βιογραφικό του μία παγκόσμια καριέρα 15 χρόνων με αξιοσημείωτες συνεργασίες όπως με τους Placebo, Killers, Franz Ferdinand, Coldplay και Stereophonics, ενώ έχει βρεθεί στο πλάι μεγάλων παραγωγών όπως οι John Leckie, Hugh Padgham, Flood, Steve Osborne και πολλοί άλλοι.

Πέρα από την πολύ πλούσια και σημαντική του εμπειρία του στη μουσική βιομηχανία, ο Dario ξεχωρίζει και για τις αρετές του στον τομέα της εκπαίδευσης. Μέσα στο 2012, θα παρουσιάσει μια σειρά από masterclasses σε επιλεγμένες σχολές της SAE στην Ευρώπη (Βερολίνο, Λονδίνο, Παρίσι, Βιέννη κ.ά.), συμπεριλαμβανομένης και της SAE Athens και θα μοιραστεί με τους σπουδαστές της σχολής - και όχι μόνο - μερικά από τα μυστικά του πάνω στην παραγωγή.

Στην Αθήνα συγκεκριμένα, ο Dario θα αναλύσει διεξοδικά την πρόσφατη παραγωγή του στο τραγούδι "Trigger Happy Hands" των Placebo παρουσιάζοντας τη παραγωγική του μεθοδολογία και tips & tricks σχετικά με τη μουσική παραγωγή.

Δείτε τη συνέντευξη του Dario Dendi κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην SAE Paris: http://www.youtube.com/watch?v=ABqH89Kz5zw

Περισσότερες Πληροφορίες:

Το masterclass θα γίνει στην Αγγλική γλώσσα και θα πραγματοποιηθεί δύο φορές την ίδια ημέρα: 16:00 - 18:00 & 19:00 - 21:00

Dario Dendi: www.dariodendi.com
SAE Athens: www.sae.edu.gr


Παρασκευή 16 Μαρτίου
SAE Athens
(www.sae.edu.gr )

Kόστος συμμετοχής: 30 euro / Η συμμετοχή είναι δωρεάν για τους σπουδαστές της SAE
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία της SAE:
210 3217661 - Ηλία Ηλίου 9, Νέος Κόσμος (12:00 - 20:00)

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured