Στυλιανός Τζιρίτας

Black-Sabbath-19682

Η μοναδική εμφάνιση που θα γίνει με το όνομα Black Sabbath είναι ατή στο Download Festival την Κυριακή 10 Ιουνίου. Όλες οι άλλες εμφανίσεις της μπάντας που είχαν δυστυχώς) ανακοινωθεί (και αυτής στην Ελλάδα συμπεριλαμβανομένης δυστυχώς) θα δοθούν κάτω από το όνομα Ozzy & Friends. Με αυτή την ταμπέλλα ο Ozzy θα εμφανίζεται επί σκηνής συνοδευόμενος από τον Geezer Butler αλλά και από τον παλαιό του συνεργάτη Zakk Wylde.

Ο λόγος φυσικά έχει απόλυτη σύνδεση με την κατάσταση της υγείας του Tony Iommi που ναι μεν πάει καλύτερα στη μάχη του κατά λεμφώματος αλλά κατά πως φαίνεται δεν διακινδυνεύει πολλές μετακινήσεις και κούραση.
Ο Bill Ward παράλληλα εξέδωσε νέο δελτίο τύπου όπου διατρανώνει και τη φιλία του προς τους 3 συνεργάτες του κάνοντας σαφές  όμως ότι αν και είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να ενώσει τις δυνάμεις του μαζί τους για τουρνέ και ηχογράφηση (όπως είχε ανακοινωθεί στην αρχή) εντούτοις εμμένει στη θέση του και περιμένει ένα συμβόλαιο που θα τους διασφαλίζει τη θέση και τα δικαιώματα του στις μελλοντικές κινήσεις του συγκροτήματος.

{youtube}IkbMd3Bygzs{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured