Γιώργος Τζαγάκης

250911Australia

Η Red Bull Music Academy και το six d.o.g.s παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Mike Huckaby, την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου στην Αθήνα.

Ο Mike Huckaby, ένας από τους σημαντικότερους παραγωγούς ηλεκτρονικής μουσικής με περισσότερα από 20 χρόνια δισκογραφικής παρουσίας, θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα, για ένα Red Bull Music Academy workshop που θα γίνει στο six d.o.g.s. με ελεύθερη είσοδο.

Έχοντας στο ενεργητικό του διάσημες παραγωγές όπως τα Harmonie Park Classics Vol.1, Classics Series Vol.2, My Life With The Wave, Sessions σε πολλές δισκογραφικές εταιρίες αλλά και στις δικές του, Deep Transportation και S.Y.N.T.H, είναι από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ηλεκτονικής μουσικής σκηνής του Detroit. Παράλληλα με την κυκλοφορία των δικών του Sample CDs, διδάσκει παραγωγή ηλεκτρονικής μουσικής στο Youthville του Detroit και δραστηριοποιείται ως Music Engineer του Ableton Live και της Native Instruments.

Την 6η Ιανουαρίου στις 19.00, θα μεταφέρει τη γνώση του και το απόσταγμα της τεράστιας εμπειρίας του, τόσο φιλοσοφικά όσο και τεχνικά, σε όλους τους επίδοξους μουσικούς παραγωγούς αλλά και τους fan της ηλεκτρονικής μουσικής, όπως έκανε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας πριν από λίγους μήνες.

-//-
Περισσότερες πληροφορίες για το Red Bull Music Academy
Το Red Bull Music Academy είναι ένα σύγχρονο μουσικό εργαστήρι, στο οποίο με μορφή φιλικής συζήτησης αυτοί που διαμόρφωσαν ή διαμορφώνουν ακόμα και σήμερα το μουσικό σκηνικό στον πλανήτη μας, μεταδίδουν την γνώση τους σε αυτούς που θα το διαμορφώσουν αύριο.
Στα Local Workshops σε κάθε χώρα του πλανήτη, Guests από το εξωτερικό παρουσιάζουν την δουλειά και τις γνώσεις τους σε ντόπιους επίδοξους μουσικούς παραγωγούς, DJ's και μουσικούς καλλιτέχνες γενικότερα.
Στην συνέχεια, μία φορά τον χρόνο, οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει στην διαδικασία επιλογής η οποία θα στείλει έναν ικανό (και όχι τυχερό) από κάθε χώρα στα τελικά Global Workshops του Red Bull Music Academy με όλα τα έξοδα πληρωμένα, ώστε να περάσει υπερπολύτιμες εποικοδομητικές ώρες μέσα σε υπερσύγχρονα Studios και αίθουσες, να μάθει αλλά και να "τζαμάρει" μαζί με τους κορυφαίους του πλανήτη.

Περισσότερες πληροφορίες:
www.redbullmusicacademy.com

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured