Στυλιανός Τζιρίτας

 shshfdsfdaj

*Πιστός στις αρχές του (“μείνε νέος με οποιοδήποτε τρόπο μπορείς”) ο μπροστάρης των Aerosmith αρραβωνιάστηκε την ημέρα των Χριστουγέννων την 38χρονη (και επί σειρά ετών συνοδό του) Erin Brady. Πάντως για να μην συκοφαντούμε και τον συμπαθή rocker καλό θα ήταν να ανατρέξουμε σε πρόσφατη συνέντευξη του όπου δήλωνε μετανοημένος για το “playboy παρελθόν” του (όπως το ονόμασε ο ίδιος): «Δεν θέλω να πληγώσω κανένα πια. Για όλα αυτά τα διαζύγια που έχω πίσω μου, πρέπει να πω ότι πλήγωσα βαθιά αυτά τα κορίτσια. Συμπεριφέρθηκα με πολύ άσχημο τρόπο και ντρέπομαι γι αυτό».


* Από την άλλη η Sinead O'Connor μόλις 18 ημέρες μετά τον γάμο της στο Las Vegas ανακοίνωσε ότι χωρίζει με τον (πρώην πια) εκλεκτό της καρδιά της Barry Herridge.
Τα κακά μαντάτα μάλιστα ανακοινώθηκαν μέσω του προσωπικού της site όπου σε δήλωση της η O'Connor κατηγόρησε (αλλά δεν κατονόμασε) ανθρώπους στο περιβάλλον του άντρας της για συκοφαντία εις βάρος της. Το ζουμερό της υπόθεσης πάντως έχει να κάνει με το γεγονός του ότι, όπως η ίδια λέει, το κακό άρχισε από τη γαμήλια δεξίωση όπου επέλεξε να καπνίσει ένα τσιγάρο μαριχουάνας μιας και δεν πίνει στάλα αλκοόλ και ήθελε να είναι σε χαλαρή διάθεση. Αυτό όπως υποστηρίζει προκάλεσε τη μήνη συγκεκριμένων ανθρώπων από το περιβάλλον του γαμπρού. Η απορία η δική μας είναι η εξής: Στο τραπέζι το άναψε και την αντιλήφθηκαν όλοι…

{youtube}LqCyQClA3_Q{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured