Στυλιανός Τζιρίτας

Kieth-Richards2

Ας μην κρυβόμαστε. Σε όλους μας αρέσει να διαβάζουμε τους λίβελους (πασπαλισμένους με μπόλικο σαρκασμό) που εξαπολύει κατά καιρούς ο αρχετυπικός κιθαρίστας  των Rolling Stones προς τον αοιδό της μπάντας.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στην εφημερίδα Guardian, o Richards, αναφερόμενος στον Jagger τον χαρακτήρισε ως «Ντίβα» που μάλιστα «ο καθένας στη  μπάντα προσπαθεί να μην ενοχλήσει».

«Είναι σαν να δουλεύεις με την Μαρία Κάλλας. Η ντίβα έχει πάντα δίκιο και οι υπόλοιποι πρέπει να προσπαθήσουμε να ενώσουμε τα κομμάτι μουσικής που έχουμε ως πρωτογενές υλικό χωρίς όμως να δυσαρεστηθεί. Αν βέβαια η ντίβα ξεπεράσει τα όρια, τότε αρχίζω και εκνευρίζομαι και εγώ με τη σειρά μου…Νομίζετε ότι όταν ξαναβρισκόμαστε όλοι μαζί είμαστε σαν χαρούμενη οικογένεια; Μαλώνουμε σαν το σκύλο με τη γάτα σε όλη τη διάρκεια της πορείας μας, γιατί να αλλάξει αυτό τώρα; Είμαστε σαν αδέλφια μερικές φορές, νοιαζόμαστε για τον άλλο μερικές φορές, κάποιες φορές βγαίνει μίσος στην επιφάνεια και κάποιες άλλες απλή αδιαφορία. Παίζω όλα αυτά τα χρόνια κοιτώντας αυτά τα οπίσθια να χορεύουν μπροστά μου…»

{youtube}Ri4m1tFIe3s{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured