Στυλιανός Τζιρίτας

 acdc_go_bfdrianohnson

*Ο πρώτος αναγκάστηκε να ακυρώσει την τουρνέ για τη προώθηση του αυτοβιογραφικού του έντυπου πονήματος με τον τίτλο Rockers And Rollers: A Full-Throttle Memoir στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι γιατροί απεφάνθησαν ότι χρειάζεται επειγόντως εγχείρηση στον καρπό του δεξιού του χεριού. Άγνωστο αν οφείλεται στην ενασχόληση του με τους αγώνες αυτοκινήτων ή στην πραγματικά κτηνώδη σε έκταση και προγράμματα Black Ice World Tour των AC DC που πριν από λίγο καιρό τελείωσε. Όπως δήλωσε και ο ίδιος: «Ήταν απίστευτα σκληρή δοκιμασία αυτή η τουρνέ. Χρειάζεται μια πλήρης παύση για ένα διάστημα αλλά δε νομίζω ότι θα την κάνουμε αυτή τη στιγμή».
*Η δημοφιλής Adele όπως είναι γνωστό έκανε εγχείρηση λάρυγγα για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε και που την ανάγκασαν να ακυρώσει τους τελευταίους μήνες ουκ ολίγες εμφανίσεις και συναυλίες. Η εγχείρηση που έλαβε χώρα σε νοσοκομείο της Μασαχουσέτης ήταν επιτυχής αλλά οι γιατροί συμβουλεύουν πλήρη απομόνωση από τα καλλιτεχνικά καθήκοντα.
Billy Idol είχε ως γνωστόν πριν πολλά χρόνια εκείνο το φοβερό ατύχημα με τη μοτοσικλέτα του. Σα να μην έφτανα οι λάμες στα πόδια πέρυσι είχε ένα ατύχημα στο δεξί του πόδι (και πάλι με μοτοσικλέτα …αλλά σε ακίνητη στιγμή αυτής…). Ο περσινός τραυματισμός λοιπόν φέτος τον ταλαιπωρεί εκ νέου με μια μόλυνση που τον ανάγκασε να διακόψει για λίγο τις ηχογραφήσεις και να εισαχθεί σε νοσοκομείο προς αγωγή.

{youtube}FG1NrQYXjLU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured