Η γνωστή κατάρα των αδέσποτων τέκνων χτυπάει την πόρτα (και) του Justin Bieber

Στυλιανός Τζιρίτας
Στυλιανός Τζιρίτας

 Justin-Bieber-201154190

Είναι κλασσικό σενάριο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αρκεί να θυμηθούμε ότι την επομένη του θανάτου του Elvisείχαν κατατεθεί 27 (!) αγωγές για αναγνώριση τέκνου. Όχι πως δεν χτυπάει και τους ζωντανούς Ο υπερδημοφιλής teenstar (μόλις 17 χρονών θυμίζουμε) δέχθηκε αγωγή από μια 20χρονη γυναίκα ονόματι Mariah Yeater που υποστηρίζει ότι συνουσιάστηκε μαζί του στα παρασκήνια συναυλίας του στο Los Angeles και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την προ τριών μηνών έλευση στον κόσμο ενός αγοριού.

Από την άλλη η αλά σφίγγας ομοιάζουσα απάντηση της νομικής ομάδας γύρω από τον Bieber μας βάζει σε υποψίες: «Από τη στιγμή που δεν έχει δοθεί δημοσίως ακριβές αντίγραφο της αγωγής καλό θα ήταν να μη γράφονται παραπλανητικά σενάρια. Εμείς από τη μεριά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να προστατέψουμε τον Justin».

Η δεσποινίς Yeater ζητά απλά οικονομική υποστήριξη του παιδιού. Αγαπητέ Justin υπάρχει και το DNA τεστ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Massive Attack συνεργάζονται με τους Algiers, τον Saul Williams και τους Young Fathers στο νέο τους υλικό που

43 χρόνια μετά κυκλοφορεί ένα επίσημο clip του κομματιού.

FEATURED TODAY

Λίγο πριν την προβολή του Ζητείται Διέξοδος στο Backstage Film Festival (Κυριακή 12/7), ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ μίλησε στη Βασιλεία Μαξακούλη και το ...

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής ακούει δυνατά τσιτωμένο hardcore, από την Ουάσινγκτον μέχρι την Αθήνα κι από εκεί στο Λος Άντζελες.

Top