Μήνυση κατά του Rob Halford από τον επί σειρά ετών manager του

Στυλιανός Τζιρίτας
Στυλιανός Τζιρίτας

 ronb

Ο John Baxter ήταν (μέχρι και τον Αύγουστο που απολύθηκε) επί δεκαετίες ο προσωπικός manager του τραγουδιστή των Judas Priest. Η μήνυση στρέφεται όχι μόνο κατά του πρώην πελάτη του αλλά και εναντίον άλλων μελών της μπάντας (…) όπως επίσης και κατά του management των Judas Priest. Ο Baxter ζητά ως αποζημίωση 50 εκατομμύρια δολάρια ένεκα όχι μόνο αθέτησης συμβολαίου εκ μέρους του καλλιτέχνη αλλά όπως επίσης και για χρήματα που χρωστάει σε αυτόν ο ίδιος ο Halford από το 1992 (!) αλλά και (εδώ είναι το ενδιαφέρον σημείο της υπόθεσης) για τις ζημιές που υπέστη το επαγγελματικό του προφίλ από τη συμπεριφορά του επαγγελματικού και μουσικού περιβάλλοντος του ασκεπή τραγουδιστή των Priest.

Όπως υποστηρίζει η πλευρά του Baxter «Η ομάδα γύρω από τους Judas Priest επειδή τελειώνει ο κύκλος της μπάντας με την τελευταία τουρνέ της προσπαθούσε –και τα κατάφερε- πάρα πολλούς μήνες πριν να απομακρύνει τον Rob Halford από το επί σειρά ετών management του που έχει σταθεί δίπλα του ακόμα και στη solo καριέρα του, για να μπορεί να έχει επόπτευση στις κινήσεις του».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο θρυλικός τραγουδιστής της soul έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

Με σύνθημα το «Η απόσταση μας ενώνει», το Ίδρυμα Ωνάση φέρνει την τέχνη στις οθόνες σας, αυτές τις μέρες που «μένουμε

Για το κομμάτι "Early Morning", που είναι ό,τι πρέπει για χαλαρή ανοιξιάτικη Παρασκευή (σαν αυτές που ζούμε τελευταία

FEATURED TODAY

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής γράφει για εκείνα τα παιδιά που έμαθαν να προσφέρουν στην μουσική κουλτούρα, χωρίς να ξεχνάνε από που ξεκίνησαν. 

Η Τάνια Σκραπαλιώρη επιλέγει τα μουσικά εκείνα βιβλία που πρέπει να έχετε στη βιβλιοθήκη σας -και προς Θεού, μην ξεχάσετε τον Simon Reynolds.

Πίσω στο 1992, η 28άχρονη Αμερικανίδα δεν σχετιζόταν ούτε με την ηλεκτρονική επίγευση που άφησαν τα 1980s, ούτε με τον grunge ορυμαγδό που ακουγόταν στον ...
Top
0
Shares
0
Shares