Η Warner αποσύρεται από την κούρσα για την αγορά της EMI

Στυλιανός Τζιρίτας
Στυλιανός Τζιρίτας

emi_logo

Ο ιδιοκτήτης της Warner Music Group, Len Blavatnik απέσυρε την προσφορά του για την αγορά της EMI μετά από την αποτυχία των συζητήσεων που είχε με τους υπεύθυνους της Citigroup Inc. που ως γνωστόν από την προηγούμενη άνοιξη έχει την εποπτεία της ιστορικής δισκογραφικής εταιρείας.

Ο Blavatnik προσέφερε περίπου 1.5 δισεκατομμύρια δολάρια, ποσό που υπολείπεται κατά 1.7 δις που είχε ορίσει ως αρχική τιμή η Citigroup.

Από την άλλη η Sony ζήτησε περισσότερο χρόνο την προηγούμενη εβδομάδα ώστε να μαζέψει το ποσό που χρειάζεται για να πλειοδοτήσει και αυτή από τη μεριά της για το σκέλος των πνευματικών δικαιωμάτων της EMI (που όπως έχουμε προαναφέρει σε προηγούμενο άρθρο είναι σε διαφορετική δημοπρασία και τιμή πώλησης τοποθετημένο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο θρυλικός τραγουδιστής της soul έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

Με σύνθημα το «Η απόσταση μας ενώνει», το Ίδρυμα Ωνάση φέρνει την τέχνη στις οθόνες σας, αυτές τις μέρες που «μένουμε

Για το κομμάτι "Early Morning", που είναι ό,τι πρέπει για χαλαρή ανοιξιάτικη Παρασκευή (σαν αυτές που ζούμε τελευταία

FEATURED TODAY

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής γράφει για εκείνα τα παιδιά που έμαθαν να προσφέρουν στην μουσική κουλτούρα, χωρίς να ξεχνάνε από που ξεκίνησαν. 

Η Τάνια Σκραπαλιώρη επιλέγει τα μουσικά εκείνα βιβλία που πρέπει να έχετε στη βιβλιοθήκη σας -και προς Θεού, μην ξεχάσετε τον Simon Reynolds.

Πίσω στο 1992, η 28άχρονη Αμερικανίδα δεν σχετιζόταν ούτε με την ηλεκτρονική επίγευση που άφησαν τα 1980s, ούτε με τον grunge ορυμαγδό που ακουγόταν στον ...
Top
0
Shares
0
Shares