Δύο (2) εισιτήρια για συναυλία των Stone Roses πωλούνται προς 1.2 εκατομμύρια αγγλικές λίρες στο eBay

Στυλιανός Τζιρίτας
Στυλιανός Τζιρίτας

 stonedreuuui7

Το πρωί του προηγούμενου Σαββάτου (22/10) παραπάνω από 220,000 εισιτήρια για τις 3 συναυλίες του Ιουνίου του 2012 των επανενωμένων Stone Roses, πουλήθηκαν σε λιγότερο από 1 ώρα. Η τιμή του εισιτηρίου ήταν στις 55 λίρες. Ήδη όμως από το βράδυ του Σαββάτου οι αγοραστές είχαν προβεί σε πωλήσεις. Και πολύ εύκολα μπορούσε κάποιος να εντοπίσει τα μαγικά χαρτάκια να πωλούνται από την τριπλάσια τιμή της αξίας τους και πάνω. Βέβαια το ταβάνι το φτάνει η προσφορά που βλέπετε παρακάτω στο ebay. Ακόμα και αν αυτό είναι μία προσπάθεια εκ μέρους της μπάντας ή του διοργανωτή για να οδηγήσουν (ένεκα σοκ) τις τιμές και πάλι προς τα κάτω, όπως εικάζουν πάρα πολύ επαΐοντες στη μουσική βιομηχανία του Ηνωμένου Βασιλείου,  το σίγουρο είναι ότι μάλλον πρόκειται για ρεκόρ.

tone-rosesjune71

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο θρυλικός τραγουδιστής της soul έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

Με σύνθημα το «Η απόσταση μας ενώνει», το Ίδρυμα Ωνάση φέρνει την τέχνη στις οθόνες σας, αυτές τις μέρες που «μένουμε

Για το κομμάτι "Early Morning", που είναι ό,τι πρέπει για χαλαρή ανοιξιάτικη Παρασκευή (σαν αυτές που ζούμε τελευταία

FEATURED TODAY

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής γράφει για εκείνα τα παιδιά που έμαθαν να προσφέρουν στην μουσική κουλτούρα, χωρίς να ξεχνάνε από που ξεκίνησαν. 

Η Τάνια Σκραπαλιώρη επιλέγει τα μουσικά εκείνα βιβλία που πρέπει να έχετε στη βιβλιοθήκη σας -και προς Θεού, μην ξεχάσετε τον Simon Reynolds.

Top
0
Shares
0
Shares