Στυλιανός Τζιρίτας

 The_Steve_Josdfbs_Way

Αν και εχθές πύκνωσαν οι φωνές στο διαδίκτυο που ζητούσαν να επικεντρώσει το κοινό την προσοχή του και στις χρόνια κακές συνθήκες εργασίας στα εργοστάσια και εργαστήρια που συνδέονται άμεσα με την Apple, εντούτοις πολλοί άνθρωποι από το χώρο της μουσικής εξέφρασαν μέσω twitter ή σημειωμάτων σε ιστοσελίδες ή ακόμη και σε άρθρα τη λύπη τους για το θάνατο του συν-ιδρυτή της μεγάλης αμερικάνικης εταιρείας.

Ανάμεσα σε αυτούς ο (30 Seconds to Mars) Jared Leto που έγραψε μεταξύ άλλων «έκανες πραγματικότητα ένα όνειρο», η Lady Gaga «ThankYouSteve. Going to eat Apples all day» (που αφήνουμε αμετάφραστο για να μη χαθεί το χιούμορ του) αλλά και ο Bill Werde, διευθυντής στο περιοδικό Billboard που έγραψε μεταξύ άλλων σε άρθρο του «...Η ειδοποιός διαφορά στη δουλειά του Steve Jobs είναι ότι αυτό που οι άλλοι πουλούσαν αυτός το πουλούσε με έναν τρόπο που σε έκανε να διασκεδάζεις. Για παράδειγμα στη μουσική. Και άλλες εταιρείες πουλούσαν τραγούδια. Το iTunes είχε μία χροιά στην πώληση και στο στήσιμο της πλατφόρμας του που σε έκανε να περνάς ευχάριστα την ώρα σου. Το να σέβεσαι το κοινό σου σημαίνει ότι έχεις κύρος εσύ ο ίδιος».

Ανάμεσα επίσης στους λέγοντες τα θετικότερα των σχολίων προσθέστε τον Gene Simmons των Kiss αλλά και τον μπροστάρη των Decemberists, Colin Meloy.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured