Το Λονδρέζικο Μετρό απαγορεύει Lou Reed & Metallica

Στυλιανός Τζιρίτας
Στυλιανός Τζιρίτας

 lulu

Σαν να μη φτάνουν οι αντιδράσεις των οπαδών των Metallica απέναντι στο επερχόμενο album συνεργασίας των προαναφερθέντων με τον Lou Reed (παρακολουθείστε παρακάτω μια πανέξυπνη version στη γνωστή διαδικτυακή σειρά Hitler reacts…) τώρα ήρθε και μια απαγόρευση από το διοικητικό συμβούλιο του Λονδρέζικου Μετρό να αποτελέσει τροχοπέδη στην προώθηση του Lulu. Απαγορεύτηκαν λοιπόν οι διαφημίσεις του δίσκου στις αποβάθρες και στους συρμούς του μετρό επειδή, σύμφωνα με το αιτιολογικό της απόφασης, θυμίζουν graffiti και ως εκ τούτου ενθαρρύνουν τους επίδοξους θιασώτες του να ζωγραφίζουν με τα σπρέι τους βαγόνια και τοίχους.

Μάλιστα...Μήπως να κάνουμε και μια youtube παραλλαγή του τύπου Hitler reacts to the decision of the London Underground;

{youtube width="480" height="300"}x9LcJwX9dnE{/youtube}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Top