Ο (πρώην πια) ντράμερ των My Chemical Romance προσπαθεί να δικαιολογηθεί για την πράξη που στοίχισε τη θέση του στη μπάντα

Στυλιανός Τζιρίτας
Στυλιανός Τζιρίτας

Michael_Pedicone

...Αλλά είναι τόσο απίστευτος ο τρόπος που ο Michael Pedicone δικαιολογείται που σαφώς προκαλεί, αν όχι τον γέλωτα σίγουρα ερωτήματα. Σε απάντηση του λοιπόν, σε σχετική ερώτηση από δημοσιογράφο του Kerrang o Pedicone , είπε τα εξής: «Σχεδόν από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα να παίζω στις τουρνέ με τους MCR βρέθηκα μπροστά σε ένα μεγάλο πρόβλημα συνεννόησης με ένα συγκεκριμένο μέλος του crew της μπάντας, του οποίου το όνομα δεν θα αναφέρω. Τα προβλήματα ήταν πολλά, μικρά και μεγάλα, και κάποια στιγμή άρχισαν να παίρνουν τέτοια έκταση που εκτός της δουλειάς μου επηρέαζαν ακόμη και την οικογένεια μου. Όταν έφτασα στα όρια μου πήρα μια απόφαση που όπως αποδείχθηκε ήταν η πλέον κακή της ζωής μου. Από το να αναφέρω στη μπάντα το πρόβλημα με το μέλος του crew έκανα κάτι ώστε να φανεί η ανευθυνότητα του. Η πρόθεση μου ήταν να κάνω αυτό το άτομο να φανεί μη ακέραιος, προσπάθησα να δείξω την ανικανότητα του».

Ο Pedicone σημείωσε επίσης ότι δεν είχε καμία πρόθεση να επωφεληθεί οικονομικώς από την κλοπή του υλικού των MCR...

{youtube width="480" height="300"}TbTIRlFqD7k{/youtube}

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Top