Στυλιανός Τζιρίτας

eat_bay_ray

Σε πολλά ήταν φάνηκε διαφωτιστικός ο θρυλικός (και αλάθητος στα ριφ του) κιθαρίστας σε συνέντευξη του στο Rolling Stone.

*Καταρχήν κυκλοφορεί νέο υλικό και δουλειά του με την προσωπική του μπάντα, τους Killer Smiles, σε ένα ομότιτλο δίσκο στις 13 Σεπτεμβρίου και σε παραγωγή του Paul leary (κιθαρίστα των –υπέροχων- Butthole Surfers και φίλος από παλιά).

*Έστειλε γράμμα (μέσω δικηγορικής οδού) στους Nouvelle Vague απαιτώντας να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη για την παραχώρηση του Too Drunk To Fuck σε διαφημιστική καμπάνια της Heineken. Τραγούδι που αποσύρθηκε τελικά αλλά για άλλους λόγους όπως γράψαμε σε παλαιότερη δημοσίευση. «Οι Dead Kennedys δεν έκαναν  ποτέ το οποιοδήποτε τύπου διαφημιστικό» λέει χαρακτηριστικά ο κιθαρίστας «…οπότε το να κάνες διασκευή στους DK και μετά να δίνεις έναντι χρημάτων τη διασκευή σου σε διαφημιστές είναι τουλάχιστον εξοργιστικό»...

*Περί επανένωσης ή έστω κάποιων εμφανίσεων με τον Jello Biafra η απάντηση του East Bay Ray σχεδόν μιας πιάνει εξ απήνης. Γνωστές οι οικονομικής φύσεως αντιπαραθέσεις μεταξύ τους (με' αποκλειστικό το λάθος να βαραίνει τον Biafra ως γνωστόν). Γι αυτό και η θετική απάντηση του κιθαρίστα σε ανάλογο ερώτημα περί επανασύνδεσης μας αφήνει άφωνους.
«Με τους υπόλοιπους ως γνωστόν παίζουμε χρόνια μαζί. Του το έχουμε προτείνει. Αυτός από μεριάς του έχει κινητοποιήσει κάποιους κοινούς γνωστούς μας και μάλλον μπορώ να πω ότι υπάρχουν θετικές εξελίξεις. Πως αλλιώς θα μπορούσε να γίνει. Είναι ο ‘τρελός θείος’ αυτής της οικογένειας».

{youtube width="480" height="300"}1eyROvw6zbY{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured