Στυλιανός Τζιρίτας

noel

Τελικά αποδεικνύεται ότι ο πιο ψύχραιμος αλλά και ο πλέον εμπνευσμένος από τους δύο αδελφούς (αν μη τι άλλο στην παρούσα χρονική στιγμή) είναι ο Noel. Ο οποίος και ανακοίνωσε ότι κυκλοφορεί τον πρώτο του solo δίσκο στις 17 Οκτωβρίου 2011. Ο οποίος θα είναι κάτω από την επωνυμία Noel Gallagher's High Flying Birds.

Ο δίσκος είναι αποτέλεσμα ηχογραφήσεων που έχουν ξεκινήσει από το 2010 σε Λονδίνο καις Los Angeles και όπως δήλωσε ο ιθύνων νους ο υλικό είναι τέτοιας ποσότητας που ήδη έχει προγραμματιστεί και δεύτερη κυκλοφορία για το 2012. Το ενδιαφέρον είναι ότι στο δεύτερο δίσκο θα ακούσουμε μια συνεργασία του Noel με τους Amorphous Androgynous, το side-project των Future Sound of London.
Πάντως για τον πρώτο δίσκο ο Gallagher είπε ότι αποτελεί ένα μείγμα από vaudeville, space jazz και kraut rock. «Και μιλάω μόνο για το πρώτο τραγούδι του δίσκου…» σημείωσε χαρακτηριστικά και με χιούμορ….
Επίσης αναφερόμενος σε συνέντευξη του για τις μελλοντικές συναυλίες του προσωπικού του σχήματος και για το αν θα παίζει τραγούδια των Oasis είπε : «Φυσικά. Είναι τα τραγούδια μου και τα έχω γράψει όλα μόνος μου. Είμαι περήφανος γι αυτά όπως επίσης και γι αυτό που σημαίνουν για άλλους ανθρώπους…Δε γίνεται να μην παίζω τα τραγούδια αυτά. Θα τρελαθεί το κοινό αν δεν το κάνω…Θα είναι σαν να κάνει συναυλία ο Paul McCartney και να παίξει μόνο υλικό από τους Wings…»

{youtube width="480" height="300"}p_OBngICXRo{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured