Στυλιανός Τζιρίτας


Όπως υποστηρίζει ο μπασίστας της μπάντας, Nikolai Fraiture «Δεν ήμασταν καθόλου σίγουροι πριν ξεκινήσουμε τις ηχογραφήσεις του Angles ότι θα δουλέψει αυτό το σύστημα αλλά όντως πήγε μια χαρά και συνεχίζουμε λοιπόν να το εφαρμόζουμε. Ο καθένας φέρνει κάποιες ιδέες και από εκεί και πέρα δουλεύουμε ως ομάδα και τις τελειοποιούμε».
Αισιόδοξοι ακούγονται και γενικότερα στις δηλώσεις τους οι Strokes σε διάφορες συνεντεύξεις και η αλήθεια είναι ότι αυτό που είχαν πει περί δεύτερου δίσκου μέσα στο 2011 έχει πάρει ως σχέδιο το δρόμο του και βαδίζει βάσει προγράμματος. Μπορεί να μην έχει δοθεί ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας . Γι αυτό και μεταξύ των συναυλιακών τους υποχρεώσεων (ανάμεσα σε αυτές και η εμφάνιση στο διήμερο φεστιβάλ που διοργανώνουν οι Pearl Jam για τα 20 χρόνια ΄ύπαρξης τους στις 3 & 4 Σεπτέμβρη του 2011) τα μέλη της μπάντας δουλεύουν ξεχωριστά καταρχήν προσπαθώντας όπως είπε ο εις εκ των δύο κιθαρωδών, Albert Hammond Jr., να φτιαχτούν «ατόφιες ιδέες που θα αποτελέσουν τη βάση για να δημιουργήσει η ομάδα».
«Προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε τη συγκυρία της επανόδου μας στο προσκήνιο. Δεν χάνουμε πια χρόνο δεξιά και αριστερά με άσχετα και αλλοπρόσαλλα πράγματα και ενέργειες» σημειώνει και πάλι ο Fraiture.
Αν και μόνο από το Rolling Stone υπήρχε ενθουσιώδης κριτική για το Angles και εκτός ΗΠΑ μόνο στην Αυστραλία έφθασε στην κορυφή των charts εντούτοις οι Strokes αν μη τι άλλο προσπαθούν, ίσως για πρώτη φορά πραγματικά στην γεμάτη σκαμπανεβάσματα πορεία τους…

{youtube width="480" height="300"}_l09H-3zzgA{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured