Στυλιανός Τζιρίτας


Όταν εκδόθηκε το No Line on the Horizon (2009) , οι U2 είχαν κάνει σαφές ότι υπήρχε και άλλο υλικό έτοιμο προς διεργασία και ότι η επόμενη δισκογραφική κίνηση τους δεν θα αργούσε. Μέσα στο 2010 τελικά είπαν ότι ο δίσκο θα κυκλοφορήσει το 2011.

Τώρα γίνεται σαφές ότι η μπάντα δεν έχει σαφές πλάνο και, ότι ίσως, ούτε καν τον επόμενο χρόνο δεν θα είναι κάτι έτοιμο από τους Ιρλανδούς. Οι υποχρεώσεις της μπάντας με την 360 Degree Tour (όπου και προστίθενται συνεχώς ημερομηνίες το τελευταίο 6μηνο) τους αναγκάζουν να βάλουν στον πάγο τα σχέδια τους για ηχογραφήσεις.

Όπως είπε ο Adam Clayton σε πρόσφατη συνέντευξη του: "Συνειδητοποιήσαμε ότι δεν μπορούμε να έχουμε χρόνο για εργασία πάνω σε καινούργιο υλικό. Σε κανέναν δεν άρεσε η απόφαση αλλά έπρεπε να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα συναυλιών.»

Η μπάντα ηχογράφησε σε διάσπαρτα χρονικά σημεία τον τελευταίο καιρό με τον Danger Mouse και τον RedOne.

Ο Adam Clayton πρόσθεσε ότι προτιμάει η μπάντα στη συγκεκριμένη περίσταση να εστιάσει στο μέλλον στη δουλειά με τον Danger Mouse, παρά σε αυτήν με τον συνεργάτη της Lady Gaga, RedOne, διότι όπως είπε οι ηχογραφήσεις με τον πρώτο είναι πιο κοντά σε αυτό που ξέρει η μπάντα να κάνει καλύτερα.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured