Στυλιανός Τζιρίτας

Στις 6 Ιουνίου το Suck It And See θα γεμίσει τα ράφια εικονικών και πραγματικών δισκοπωλείων (στις ΗΠΑ μια μέρα αργότερα) και η μπάντα βρήκε χρήσιμο το να ανεβάσει στο διαδίκτυο ένα πλήρες πληροφοριών video περί των ηχογραφήσεων.
Όπως εξηγούν οι Alex Turner και ο Nick O’Malley «Όλες οι συνθέσεις που ηχογραφήσαμε έγιναν με τη λογική της live απόδοσης των τραγουδιών. Όταν ξεκινούσαμε να ηχογραφούμε ένα τραγούδι μέχρι το τέλος της ημέρας είχαμε κάνει το 90% της δουλειάς που χρειαζόταν»

Ο O’Malley εκτός από τα κολακευτικά σχόλια που κάνει για τον (παλιό γνώριμο) παραγωγό του δίσκου, James Ford, σημειώνει την καλή ατμόσφαιρα στο στούντιο μεταξύ αυτού και του συγκροτήματος «Τον πειράζαμε λίγο και έκανε και αυτός το ίδιο». 

Υ.Γ. Προσέξτε (αν και φαίνεται ολοφάνερα) την αναλογίλα της ηχογράφησης στην απαρχή του φιλμ παρακάτω. Εκεί είναι όλο το ζουμί της υπόθεσης. Δηλαδή live ηχογράφηση και σε ζεστό αναλογικό περιβάλλον. Χωρίς χιλιάδες overdubs. Ή ξέρεις/μπορείς να το παίξεις δηλαδή το τραγούδι ή όχι…Παλιά καλή λογική…

{youtube width="480" height="300"}zsniqw4zNSs {/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured